Съседи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съседи
Вчра излизам от вкъщи и гледам на капака на багажника някой добър съсед решил да види какво може да направи с ключовете си
. Как мислите има ли смисъл да ходя при застрахователите ?

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
И аз имам драскотини и от двете страни по вратите с ключове вече....Застрахователите дали изплащат нещо за такива щети и как се констатират ? Някои опарен да пише плс 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Отивай без да го мислиш
. На мен ми бяха одраскали предния капак левия калник и лявата врата и от каското ми ги платиха/оправиха .

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
И мен милети ми съседи решиха да видят киселото мляко до къде ще разяде лака та ДЗИ-то оправиха щетата
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Мойта "само" с 3 яйца се беше сдобила една сутрин
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Space написа: малки келешчета!![]()
Най-много ме е яд само, че никога не можеш да ги набараш, иначе дупе да им е яко
Стига ве ,като Кузов ли искаш да свършиш..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Le Transporteur написа:Стига ве ,като Кузов ли искаш да свършиш..![]()

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
е колко пари дават примерно за 2 одраскани врати ?
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Пари незнам оправят я
Le Transporteur има една мисъл "мога всичко да направя , само от хорската завист немога да се избавя"

Le Transporteur има една мисъл "мога всичко да направя , само от хорската завист немога да се избавя"
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
bmw_e36_fen написа:Пари незнам оправят я
как ще знаеш каквото и да е като кола си виждал само на снимка, ма трябва да осираш с тъпи мнения нали

по темата:
1. ако имаш право на избор на техен сервиз (според застраховател до около 10 годишна кола, макс 12) и знаеш читав от списъка - пишеш там и не даваш 1 стотинка. проблеми - дали знаеш читав, доста чакане, и други

2. ако имаш право на избор но избереш по експертна оценка, т.е. че искаш пари, или пък нямаш право да избереш техен сервиз - взимаш някви пари. зависи от застрахователя и особено агента ти, но очаквай реално нещо между 50% и 80%. на 100% или на печалба си само ако скалъпиш някво оправяне не съвсем като хората, или як късмет или агент

но имай предвид че при експертна оценка искат да видят колата когато я оправиш. а дотогава не ти важи каско за частите заведени като щета (или на степени)
срока и за двете е 1 година по принцип от завеждане на щетата
а за дрскотини отиваш направо когато искаш, казваш сега ги видях - ще ти я оправят или дадат пари - затова имаш пълно каско.
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Туй съседа е много долно същество, мойта е от двете страна надрана и то с отверка, а нямам каско...
И кво мога да напрая, нищо...
Да ама на съседа му се разказа играта да сменя джамеци и да си я пръска цялостно след като се здоби с огнени винили нарисувани с шило по цялата кола...

И кво мога да напрая, нищо...
Да ама на съседа му се разказа играта да сменя джамеци и да си я пръска цялостно след като се здоби с огнени винили нарисувани с шило по цялата кола...

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2