Странен проблем с оригиналната аларма

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Странен проблем с оригиналната аларма

Мнение от X-citer » 20 Юни 2007, 14:43

Има някаква аномалия в алрамата на кабриото и се чудя дали при някой от вас се е получавал същият проблем. Колата ми е внесена от Италия и е с оригиналната аларма на БМВ разработка на Serpistar. Всяка нощ точно в 03:30 часа алармата ми се включва свири 20-на секунди и спира. Без значение в колко часа съм я карал, заключил и т.н. Направих си опит и 24 часа не пипах колата. На следващата нощ точно в 03:30 алармата пак засвири. За останалото време алармата не се включи нито един път. Паркирам колата си в гараж точно под прозореца ми и няма какво или кой да я задейства понеже от всякъде е затворено. Вчера споделих за този проблем на приятел и той ми каза, че съседът му с който делят един двор има абсолютно същият проблем с неговото Е36 318 седан. При него само часът е малко по-късен - 05:30 :roll: Някой има ли идея дали това е някаква настройка на борд-компа и евентуално алармата да се включва като будилник :mhihi: или просто зли духове или полтъргайст са обладали БМВ-то ми :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Юни 2007, 15:04

:shock: :shock: стана ми интересно, верно кажете дали се настройва, да не си навивам часовника, а да ме буди любимата :mhihi:
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 20 Юни 2007, 15:09

Stanchev написа:а да ме буди любимата :mhihi:

Абе да ти кажа честно не е много хубаво да те буди любимата. Три нощи подред тичах гол по гащи и зареден пистолет към гаража като свирнеше защото мислех, че някой се е объркал и си пазарува от моята кола. Вече като свирне и дава сигнал на съседките да излизат по балконите, че ще има мъжки стриптийз :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Юни 2007, 15:17

аз ставам късно - в 9 часа :mhihi:
а щом си скачал гол, верно може да е някоя загорела комшийка :mhihi:
като оная реклама с магазина за бельо и ония дятковци дето звъняха по телефона :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Юни 2007, 15:48

Голям смях с т'ва ставане на бургия всяка нощ в точно време,
ма да не му идва на човек на главата.

Виж тази тема

Или по-точно писанията на d_s_d2005

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 20 Юни 2007, 17:17

X-citer написа:
Stanchev написа:а да ме буди любимата :mhihi:

Абе да ти кажа честно не е много хубаво да те буди любимата. Три нощи подред тичах гол по гащи и зареден пистолет към гаража като свирнеше защото мислех, че някой се е объркал и си пазарува от моята кола. Вече като свирне и дава сигнал на съседките да излизат по балконите, че ще има мъжки стриптийз :mhihi:

Немаааа а се пУашиш идвах да си зема гумите ма беше заключено :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от X-citer » 30 Юни 2007, 14:50

carmanf1 написа:Виж тази тема

100 % не е от свирката на алармата. Сирената беше изгоряла и я бях свалил. Алармата пак се включваше и мигаха само мигачите без звуков сигнал. Някой на ясно ли е къде мога да отида и да откият и отстранят проблема? Говорих с двама алармаджии вече, но те само ме гледат умно и си мислят, че взимам психотропни вещества и халюцинирам :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 30 Юни 2007, 15:23

на малкия борд нали има един reminder да си нагласиш в даден час да ти писука лу4айно да не забравиш нещо ... да не би то да има врзка с алармат :roll: :confused: може и от там да е ,нз ..... :uups: :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от X-citer » 30 Юни 2007, 15:50

Аз съм с големия борд, но не знам за такава функция :roll:
Единственото писукащо нещо на малкия борд за което се сещам е звуковият сигнал на всеки кръгъл час. Поне на предишното ми БМВ беше така :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 30 Юни 2007, 15:57

проблема не е в твоя телевизор. ял съм я тая попара. премести си колата да нощува на друго място, по възможност по далеч от това на което паркираш сега и ще ми кажеш какъв е резултата.

Аватар

Мнение от X-citer » 30 Юни 2007, 16:04

Кажи за какво става въпрос? Мислиш, че някой умишлено я пуска ли?
Живея в къща с двор и гараж, който е затворен от всякъде. Трудно е човек да припари до гаража и да остане незабелязан особено нощно време когато се включват фотоклетки, светкат прожектори и т.н.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uBkoo » 30 Юни 2007, 20:48

Батко ти го имаше същият проблем при е30 ката.Всяка вечер ,но по няколко пъти почти в еднакви часове.Абе като часовник си беше.През деня си го обеснявах с жегата, и да загрява и да се включва ,ама и вечер пак свири.Само че аз нямах борд комп ,да вметна и няма как да е от него.Свалихме я ,баща ми я отваря имаше изгнило вътре,зачиства я ко ли не прави и накрая спря ама пък почна да свири по слабо.Провери и твоята може само това да излезне :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 30 Юни 2007, 21:24

X-citer написа:Кажи за какво става въпрос? Мислиш, че някой умишлено я пуска ли?
Живея в къща с двор и гараж, който е затворен от всякъде. Трудно е човек да припари до гаража и да остане незабелязан особено нощно време когато се включват фотоклетки, светкат прожектори и т.н.

никой не пипа колата според мен. проблема е в ефира или под земята. само една нощ я премести и ми кажи дали е пищяла пак за да съм сигурен.

Аватар

Мнение от X-citer » 01 Юли 2007, 1:11

RAFF написа:никой не пипа колата според мен. проблема е в ефира или под земята. само една нощ я премести и ми кажи дали е пищяла пак за да съм сигурен.

Ок. До няколко дни ще ти кажа дали е дало резултат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Юли 2007, 22:04

Да има някакъв силен излъчвател на радиовълни наблизо? Полиция, военни? Като не си у вас, пак ли свири по час? Иначе, някоя съседка може да се възбужда от мъж с пистолет по гащи и да си е направила дистанционно... 8)
Never mistake motion for action...

Следваща

Назад към E36