Чип за Simens ECU
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Чип за Simens ECU
въпроса ми е дали има чипове за е36ки със сименс ECU защото пратих снимки на Brezel и той каза че няма за тях

Тия павета мн лзгави бе...
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
писах им на http://www.redline-tuning.com ИМАТ ГО !
и ми дадоха цена 250лв
малко по тънко при Brezel (100лв) ама той няма ...

Последна промяна tin на 19 Юни 2007, 22:40, променена общо 2 пъти

- Andronoff
- триногата
-
Разболяхте се с тия чипове.. Сякаш 5 до 10 коня отгоре са нещо... Или само за престиж ги слагате, че като ви питат колко коня ви е колата, да кажете "абе по принцип е 150, ама има чип.." и те хората дето не разбират си казват "уаууу, бах мама му, туй ще да е куршум, с тоя чип има поне 250 коня..." и се цъклят
А автора на темата си спомням какво беше писал, като си беше купил колата, спомням си също и какво му отговориха, но явно човека иска да се пъчи с чипнато БМВ, което дори след тази интервенция, едва ли ще върви повече от коя да е читава 20-ка...
УСПЕХ!

А автора на темата си спомням какво беше писал, като си беше купил колата, спомням си също и какво му отговориха, но явно човека иска да се пъчи с чипнато БМВ, което дори след тази интервенция, едва ли ще върви повече от коя да е читава 20-ка...
УСПЕХ!
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Andronoff написа:Разболяхте се с тия чипове.. Сякаш 5 до 10 коня отгоре са нещо... Или само за престиж ги слагате, че като ви питат колко коня ви е колата, да кажете "абе по принцип е 150, ама има чип.." и те хората дето не разбират си казват "уаууу, бах мама му, туй ще да е куршум, с тоя чип има поне 250 коня..." и се цъклят![]()
УСПЕХ!
ако имаш предвид че ми светкаше маслото , това се оправи с нов датчик за 10 лв. А иначе за чипа толкова ли много пък износва двигателя аз знам че е около 5% повече ... което не е много за мен .
Тия павета мн лзгави бе...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
visipe написа:Andronoff написа:Разболяхте се с тия чипове.. Сякаш 5 до 10 коня отгоре са нещо... Или само за престиж ги слагате, че като ви питат колко коня ви е колата, да кажете "абе по принцип е 150, ама има чип.." и те хората дето не разбират си казват "уаууу, бах мама му, туй ще да е куршум, с тоя чип има поне 250 коня..." и се цъклят![]()
УСПЕХ!
ако имаш предвид че ми светкаше маслото , това се оправи с нов датчик за 10 лв. А иначе за чипа толкова ли много пък износва двигателя аз знам че е около 5% повече ... което не е много за мен .
1 съвет .... понякога е по добре да не четеш много и да не вярваш на никои ... сложи си караи пак като се строши ше напишеш кога и как и защо се е строшил че сичко друго е измислици и разни вицове без факти

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Не слушай глупости. Аз съм със СИМЕНС и с чип, но ЕКУ-то е MS40.1 иначе с кеф щях да ти го изкопирам и да ти го дам. Слагай чипче и покарай малко (ама не 2-3 км) и кажи мнение. 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- tin
- младши ентусиаст
-
хмм... и аз почвам да се замислям за чип, някои да има за 320и да копирам ?
давам до 100лв
давам до 100лв

Последна промяна tin на 20 Юни 2007, 1:28, променена общо 1 път

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
tin написа:писах им на http://www.redline-tuning.com ИМАТ ГО !и ми дадоха цена 250лв
Тея от Редлайн са пълна скръб,нищо нямат(само шефа им се занимавал с тез работи но го нямало в момента и щял да се върне септември или там някъде-не запомних кога щот нема смисъл) и нищо не се сещат,на въпроси за чип тунинга ми отговарят толкоз профански че нямам думи.

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
пич виж ся 5-10 коня мое да са ама да ти кажа от как сложих чипа със пуснат климатик си потеглям кат пич на 1100-1200rpm преди тва найш ко беше... падаха до 700rpm и едва не гаснеше колата
- tin
- младши ентусиаст
-
mla86 написа:пич виж ся 5-10 коня мое да са ама да ти кажа от как сложих чипа със пуснат климатик си потеглям кат пич на 1100-1200rpm преди тва найш ко беше... падаха до 700rpm и едва не гаснеше колата
за къв двигател говориш ?
аи конете са към 15 , въртящия момент също е по голям !

- tin
- младши ентусиаст
-
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2