Дрифт + светкане на лампата на спирачките?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Дрифт + светкане на лампата на спирачките?
здравейте ,
днеска си врътках бимата и за секунда ми пресветна лапата на накладките или ABS-a, не видях точно, но аз небях натиснал спирачки или ръчна... при вас случвало ли се е
днеска си врътках бимата и за секунда ми пресветна лапата на накладките или ABS-a, не видях точно, но аз небях натиснал спирачки или ръчна... при вас случвало ли се е

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Долеи малко спирачна течност и ще се оправи.
Но мохе датчика за ръчната да е с хлабина вече и от там да иде проблем. Наи добре виж спирачната течност
поздави
Но мохе датчика за ръчната да е с хлабина вече и от там да иде проблем. Наи добре виж спирачната течност
поздави

- tin
- младши ентусиаст
-
като каза спирачна течност оня ден спрях 2 пъти супер рязко от 80 км... и ABS-a се натовари яко и веднага след това като форсирах двигателя до към 2-3 хил. оборота имаше старнно шумене след 5 мин се оправи...

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
tin написа:като каза спирачна течност оня ден спрях 2 пъти супер рязко от 80 км... и ABS-a се натовари яко и веднага след това като форсирах двигателя до към 2-3 хил. оборота имаше старнно шумене след 5 мин се оправи...
ами то много работи излязоха бракувай колата

- tin
- младши ентусиаст
-
Georgatoss написа:tin написа:като каза спирачна течност оня ден спрях 2 пъти супер рязко от 80 км... и ABS-a се натовари яко и веднага след това като форсирах двигателя до към 2-3 хил. оборота имаше старнно шумене след 5 мин се оправи...
ами то много работи излязоха бракувай колата![]()
![]()

Аз имах същият проблем, само че се появяваше в дупки. Сваляш предното ляво колело и задното дясно намираш едни кабелчета(тея дето са в накладките, че другите са за АБС, ако имаш), режеш ги, оголваш ги и ще види, че във всеки кабел са по 2 жички. Свързваш ги двете, омотаваш с изолирбанд и готово, само че ще се заслушваш да не зпочнат да жулят накладките в дисковете като се износят, щот тогава лампа няма да ти свети.
П.С. Другия вариант е да си закупиш нови такива кабелчета, по 20лв./бр. мисля да бяха
П.С. Другия вариант е да си закупиш нови такива кабелчета, по 20лв./бр. мисля да бяха

AcoTo®
6 мнения
• Страница 1 от 1