за какво е това
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
за какво е това
днес като се опитах да си провера акумолатора видях от него да излиза едно маркуче дълго около 15-20 см и да влиза в отвор под резервната гума.някои би ли ми казал какво е това 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: за какво е това
sin_fen написа:днес като се опитах да си провера акумолатора видях от него да излиза едно маркуче дълго около 15-20 см и да влиза в отвор под резервната гума.някои би ли ми казал какво е това
Ако ти кипне.....сещаш се

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
sin_fen написа:за това ли не можах да го отвора да видя дали има вода,а ми трябва да гледам лампата с неините светлини
Коя лампа...,ако е необслужваем ,не се отваря

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
преди 15г. досипвахме на Ладите дестилирана вода...и ако изпуснеш момента и засушиш клетката следваше бутане преди всяко палене
ама нали това е БМВ, нема такива грижи

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
То нищо че е БМВ тури му от москвич акумулатор и ще видиш доста повече ще побуташ
Но 2007ма година верата на необслужваемите акумулатори

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- Andronoff
- триногата
-
Получавате нов акумулатор срещу стотачка
75Ah

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Le Transporteur написа:sin_fen написа:за това ли не можах да го отвора да видя дали има вода,а ми трябва да гледам лампата с неините светлини
не е то4но лампичка и аз незнам какво е точно.в момента е залено,а на лепенката на акумолатора има още бяло и черно.при черно е свършил а бяло не разбирам немски за да прочета
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
sin_fen написа:Le Transporteur написа:sin_fen написа:за това ли не можах да го отвора да видя дали има вода,а ми трябва да гледам лампата с неините светлини
не е то4но лампичка и аз незнам какво е точно.в момента е залено,а на лепенката на акумолатора има още бяло и черно.при черно е свършил а бяло не разбирам немски за да прочета
Разбрах те ,т.нар."око".При зелено си Ок,бяло-дозареждане,черно май капут,по памет говоря ,не ползвам от тия търговски трикове..
Le Transporteur написа:sin_fen написа:Le Transporteur написа:sin_fen написа:за това ли не можах да го отвора да видя дали има вода,а ми трябва да гледам лампата с неините светлини
Разбрах те ,т.нар."око".При зелено си Ок,бяло-дозареждане,черно май капут,по памет говоря ,не ползвам от тия търговски трикове..
точно така

какво дозареждане ако е с вода не става не могах да го отворя колкото и глупаво да зву4и
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1