ПОМОГНЕТЕ 318IS НЕ ВЪРВИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d
ПОМОГНЕТЕ 318IS НЕ ВЪРВИ
КОЛЕГИ , АКО НЯКОЙ Е ИМАЛ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ, И ГО Е РЕШИЛ ДА ДАВА ИДЕИ. КОЛАТА ПРОСТО НЕ ВЪРВИ. НЯМА ТЯГА. ДО СЕГА НА 5-ТА ИЗКЛЮЧВАШЕ НА 220 НА МАЛКО НАД 6500 ОБ. А СЕГА ЕДВАМ ВДИГА 200-ТА.НА НИСКИТЕ ПРЕДАВКИ СЪЩО Е ЗЛЕ. СМЕНИХ СВЕЩИ, ПОЧИСТИХ МОТОРЧЕТО ЗА ПРАЗЕН ХОД, НО ПОЛЗА НЯМА. МАСЛОТО Е НА 1000 КМ. ЗАРЕЖДАМ САМО 98. СЛОЖИХ ДОБАВКА ЗА ДЮЗИТЕ-ПАК НЯМА ПОЛЗА. ДЕБИТОМЕРА МИСЛЯ Е ДОБРЕ. КАКВО ДРУГО ДА НАПРАВЯ
----------------------------------------------------------------------------------
Пиши с малки букви!!!
bmwdriver

----------------------------------------------------------------------------------
Пиши с малки букви!!!
bmwdriver
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ПОМОГНЕТЕ 318IS НЕ ВЪРВИ
колега и аз имам сащите ядве с моита иска нямям идея каво да я правя ако разбереш болката моля пиши
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ама сте големи фенове.... ше чакате до дупка някой да ви каже кво да направите, ма няма да дадете 3-40лв за диагностика.... страшна работа....
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Как са филтрите - горивен и въздушен
. Ако си ги сменил - кви си сложил? Има ли вероятност да си попаднал на кофти бензин
То през монитора не може да се каже много....
И това със "невървежа" изведнъж ли се появи или с те4ение на времето - малко по малко? Требва малко пове4е инфо да снесеш, за да може някой да ти даде конкретен отговор. Другият вариант е някой да ти препоръ4а кадърен майстор близо до тебе

И това със "невървежа" изведнъж ли се появи или с те4ение на времето - малко по малко? Требва малко пове4е инфо да снесеш, за да може някой да ти даде конкретен отговор. Другият вариант е някой да ти препоръ4а кадърен майстор близо до тебе

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Стаси гледам си градски ,ако искаш ми звънни - 0887498413 ,ще и хвърля едно око ,ще избистрим проблема на по бира 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Я си хвърлете по едно око на въдуховода между въздуния фултър и всмукателите. ИС-ките доста често го имат като проблем. На запален и загрял мотор стиснете този маркуч на няколко места последователно и вижде дали се променя работата на мотора. Успех!
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Колега проблемите могар да са от небето до земята.. първо ви6 си гуфрето дали не е спукано някаде (моето бе6е направо съдрано и не върве6е по4ва6е да изтегля6е 4ак на 3000 3500) съ6то така ако си сменял бензиновия филтър може да си го обърнал обратно и да се е задръстил мн бързо.Катализатора може да се е нахакал.Както казаха по на горе възду6ния филтър може да се е задръстил.. може и о6те не6та да има ако някои се сети да ме допълни но като за на4ало иди си на диагностика се пак поже4ето работи там излизат.Оспех от мен 

- javor
- кандидат ентусиаст
-
zdr
проблема се получи от веднъж. въздушния филтър е нов.гуфрето е много леко напукано.глeдах го и от вътре . видимо му мяма нищо. при мен не изтегля усезаемо и при обороти над 4000.преди няколко дни махнах и катализатора. и от него не е.ще отида пак на диагностика. кажете някой добър майстор във варна. Alexi- ]e ti zwynna tezi dni.
Последна промяна javor на 18 Юни 2007, 11:02, променена общо 1 път
- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
колега имах същия проблем колата умря изведнъж, ходих на диагностика , сменяха вакумен клапан умниците в БМВ-Бургас и казаха че е от това но не се оправи , единствено Том ми помогна доста мерене беше с лап топа и ми каза че е дебитомера взех си дебитомер и колата тръгна като луда и да чукна на дърво все още си варви така перфектно дори и преди не варвеше така, ако имаш от каде да вземеш читав които се знае че работи само да направиш проба почти съм убеден че ще ти тръгне колата.
- javor
- кандидат ентусиаст
-
заключваите
заключваите
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2