Не върви
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Не върви
Проблема е следния, карам си аз вчера, всичко точно, спирам на Метро и след час се качвам и още преди да съм тръгнал пускам климатика. Потеглям и мъртвороденото(320) се доумъртви още повече(е*аси)
А климатика го пълних тази седмица и си вървеше нормално. Спирам после климатика - същата работа, набирам с календара. Някой да е имал подобен проблем? 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Само не разбрах защо 320 да е мъртво родено? 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Наистина трябва малко повече да натискаш газта при изпреварване, че да влезнеш в обороти, ма не е чак толкова сериозен товара... сега за малкия tds не мога с точност да кажа, ма примерно мойта почти не се усеща.. не е изобщо, но казвам почти
единствено при тръгване се усеща леко затормозяване....

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
За първи път чувам, че фреона има връзка с това колко ти натоварва климата двигателя
Иначе определено на 320 климата не трябва да и се отразява осезаемо
Освен върху моята тдс-ка, с която при тръгване(особено под наклон) климата е мъка имам наблюдения и върху ис-ка и неколко 320, които не усещат въобще климата
Търси проблема някъде другаде 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
Знам че климатика товари колата, но като го пуснах онзи ден и я товареше повече от обичайното. А и като го спрях - почти същото, в ниските обороти нема никой и бръмчи като V12 (ама без да върви толко
) А във високите двигателя като че ли тресе повече 

да не отварям нова тема ще ползвам тази на колегата
въпроса ми е следния : имат ли нещо общо виско съеденителя и климатика?
до преди седмица перката за охлаждане си се въртеше с едни и същи обороти винаги, даваш газ оборотите на перката не се променят загрява колата до средата на стрелката , перката пак не си променя оборотите , това докато не оправих климатика сега като загрее и като давам газ перката реве яко и се върти с оборотите на двигателя , реве като V12?
според вас на какво се дължи това?

до преди седмица перката за охлаждане си се въртеше с едни и същи обороти винаги, даваш газ оборотите на перката не се променят загрява колата до средата на стрелката , перката пак не си променя оборотите , това докато не оправих климатика сега като загрее и като давам газ перката реве яко и се върти с оборотите на двигателя , реве като V12?

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
nandrolon написа:да не отварям нова тема ще ползвам тази на колегата![]()
до преди седмица перката за охлаждане си се въртеше с едни и същи обороти винаги, даваш газ оборотите на перката не се променят загрява колата до средата на стрелката , перката пак не си променя оборотите , това докато не оправих климатика сега като загрее и като давам газ перката реве яко и се върти с оборотите на двигателя , реве като V12?![]()
![]()
![]()
Нямат нищо общо,просто като пуснеш клима се товари двигателя ,вероятно е да започне да загрява повече ,съответно виското зацепва още по здраво за да реагира на температурата и така...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Andronoff
- триногата
-
И моята с клима се усеща, че не е като без клима, във вървенето имам предвид.. Особено сега.. оня ден сложих кофти бензин и дори без клима върви сякаш.. на забавен каданс... кофти тръпка..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Климата + 33 градуса на въздуха доста спъват дори и 20-ка.Но чак пък да се мъчи
Даже и дрифт с 4 човека успях да хлъзна

Даже и дрифт с 4 човека успях да хлъзна

16 мнения