Ел. шибидах - проблем или не......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. шибидах - проблем или не......
Когато го затваряме, подминава позицията за пълно затваряне и директно отива на горе, после пак обратното - искаме да се затвори обаче той пак подминава пълното затваряне и отваря тавана.......
Има ли някакво прекъсваче на позиция затваряне, за да не го дебнеме кога ще стигне пълно затваряне........
Имах Хонда на скоро и тя си беше наред с шибидаха, за това питам дали и с БМВ-то е така или да търсиме проблема по веригата.......
Става въпрос за 318ис купе.
Има ли някакво прекъсваче на позиция затваряне, за да не го дебнеме кога ще стигне пълно затваряне........
Имах Хонда на скоро и тя си беше наред с шибидаха, за това питам дали и с БМВ-то е така или да търсиме проблема по веригата.......
Става въпрос за 318ис купе.
Последна промяна MaxMan на 06 Юни 2007, 11:50, променена общо 1 път
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
На старото Е36 беше така: затваряш и стига до 1 положение и заспиша. И това като натиснеш пак- тругва нагоре. Същото и в обратната посока.
Не знам какъв може да е проблемът
Не знам какъв може да е проблемът

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Загледай дали спира сам на друго място ,примерно при движение назад докато държиш бутона ако спре на друго място освен на определеното,значи е разгобяван шибидакът и не е сложено правилно моторчето.
Решението е да свалиш моторчето когато шибидакът е в затворено положение и да нагласиш моторчето в извадено положение да спре само на определеното място,след това го монтираш и си готов.
Спирането на моторчето е на точно определени обороти и в едната посока и в другата.Надявам се да си ме разбрал.
Ако не се оправиш ще помагаме
Решението е да свалиш моторчето когато шибидакът е в затворено положение и да нагласиш моторчето в извадено положение да спре само на определеното място,след това го монтираш и си готов.
Спирането на моторчето е на точно определени обороти и в едната посока и в другата.Надявам се да си ме разбрал.
Ако не се оправиш ще помагаме

6 мнения
• Страница 1 от 1