Индикатор за накладките ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Индикатор за накладките ?
От онзи ден нещо ми свети индикатора за накладките ама не като хората постоянн, а паля карам карам не свети, раздрусам по дупките и светне за постоянно, после като я огася и пак потегля пак не свети и после пак светва, а накладките са сменяни всичките а предните даже и с нови дискове преди една година, а не е карана зверски спирачка та да се изтъркат (те стариде даже можеха да си карам с тях сума време ама нови та нови) , може ли да е нещо от ръчната защото тя не бачка и се е раздрънкала толкова че направо ме е яд да карам на отворен прозорец
някакъв съвет
а забравих да кажа, че и ABS-а от около месец два свети също evil:
:

а забравих да кажа, че и ABS-а от около месец два свети също evil:

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ABS...90% заминал датчик..като си сменял накладките сменил ли си датчика на накладките?няма никаква връзка между индикатор накладки и ръчна,който си е сменял барчето с такова с подлакътник знае колко е сложен "датчика" на ръчната... 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
накладките на ръчната спирачка - да, колкото и очудващо да ви звучи, Е36 си има отделни накладки за ръчната спирачка. намират се в задните дискове и често тракат. звукът е много характерен: като почукване на ламарина при влизане в дукпи, но е малко по-глухо. в смисъл, не се чува звън, а само съвсем леко почуква. принципно не са скъпи, мисля че са по около 15лв. бройката ( отново не съм сигурен за цената), но може и сами да ги натегнете. като извадите кожуха на ръчната спирачка от долу има две жила с гайки на края. едното отива към задно дясно колело, а другото към задно ляво. от там като натегнете гайките има шанс тракането да престане. в противен случай се натягат през някоя дупка от развит болт на задната гума.
от темата "Често срещани проблеми при Е36"
от темата "Често срещани проблеми при Е36"
6 мнения
• Страница 1 от 1