Не работи на бензин!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Не работи на бензин!
Колеги,вчера се похвалих с колата,318 автоматик,газ-бензин,а днес вече не ми работи на бензин
.Смисъл,явно тези преди мене не са я карали много на бензин и в колата имаше доста малко,но като превключвах газ бензин,работеше...И отведнъж само на газ,на бензин заработва за много малко и ми гасне веднага,се едно е запушено нещо и не достига бензина...мисля си че не е помпата,защото заработва малко и гасне...даже по едно време се получи и детонация някъде,да не е от центровката???

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ако не си я взел изрично заради газовата,моят съвет е да я махнеш и да си оправиш колата да върви на бензин.Ако не можеш да си го позволиш,карай само на газ ,по подобни теми пише- "рано или късно спира да върви на бензин". Може да са я карали постоянно на газ и да са се запушили дюзите ако не и по-лошо.
П.с. Нямам газова и не мисля да слагам,като няма кинти,не карам,но като има удоволствието пълно.
П.с. Нямам газова и не мисля да слагам,като няма кинти,не карам,но като има удоволствието пълно.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами замери налягането на бензина ако не е от там сваляй дюзите и чистене му е майката...но щом пали и гасне май си за помпа да ти кажа

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Помпата седи в резервоара как да стигнеш до нея незнам несъм си разглабял бимата, дано и да не се случи, но да знаеш, че е някаде под задните седалки.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Колега карам моята на газ и бензин и нямам проблем но трябва да палиш на бензин и след няколко км да прехвьрляш на газ! За да нямаш грижи с дюзи и др! Успех
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
герги написа:Колега може да е тъпо но имали бензин във резервоара
Ами той може и затова да излезе за нова помпа..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
barty написа:Колега карам моята на газ и бензин и нямам проблем но трябва да палиш на бензин и след няколко км да прехвьрляш на газ! За да нямаш грижи с дюзи и др! Успех

15 мнения
• Страница 1 от 1