странен шум
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
странен шум
колеги може да ви се стори странно питането но ето какво ми се слу4и като запаля колата и като трагвам на 1 и 2 понякога се получава странен шум нещо като виене но немога точно даго определя защото не ми се е случвало преди но като карам на по високи обороти няма шум, малко оточнение този шум се появявя само при ниски обороти.
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: странен шум
pinko_23 написа:колеги може да ви се стори странно питането но ето какво ми се слу4и като запаля колата и като трагвам на 1 и 2 понякога се получава странен шум нещо като виене но немога точно даго определя защото не ми се е случвало преди но като карам на по високи обороти няма шум, малко оточнение този шум се появявя само при ниски обороти.
Да ти се помогне ,ама като не казваш при Форда ли е шума...,Москвича...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: странен шум
Le Transporteur написа:pinko_23 написа:колеги може да ви се стори странно питането но ето какво ми се слу4и като запаля колата и като трагвам на 1 и 2 понякога се получава странен шум нещо като виене но немога точно даго определя защото не ми се е случвало преди но като карам на по високи обороти няма шум, малко оточнение този шум се появявя само при ниски обороти.
Да ти се помогне ,ама като не казваш при Форда ли е шума...,Москвича...
да бе аз сам бил много тъп за БМВ 318 95. а за другитр те постоянно си свирят
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Хм,виене при ниски обороти? Възможно ли е нещо като резонанс да се получава,тампони ДВГ,скоростна,карданен вал.Ако имаш възможност огледай на канал окачването и връзките на трансмисията ...Това е най малкото което можеш да направиш!
а
и аз незнам кво да гледам ама утре ще отида на канал и ще погледна да се надявам че ще гледам правилно и ще мога да обясня по добре след огледа
Няма начин да няма начин
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
И аз от известно време усещам едно хххххх понякога когато тръгвам на много ниски обороти, но като карам на отворени прозорци ми се струва че го чувам отзад и си го обяснявам с някакъв резонанс от ауспуха. Почти съм сигурен за моята, може и при теб да е подобно.
a
ами не бих казал че е от гърнето то си е наред поне няма шумове от там, погледнах я на канал всичко е ОК поне така мисля но шъмът пак се появява от време на време
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: a
pinko_23 написа::help:![]()
![]()
![]()
Хелп на сбирката при ЕКО,някой да я преслуша ..

Le Transporteur написа:pinko_23 написа::help:![]()
![]()
![]()
С най голямо удоволствие бих дошъл ама не познавам никой, ама ако ми кажете кога се сабирате и по кое време и на кое еко идвам.
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
pinko_23 написа:Le Transporteur написа:pinko_23 написа::help:![]()
![]()
![]()
С най голямо удоволствие бих дошъл ама не познавам никой, ама ако ми кажете кога се сабирате и по кое време и на кое еко идвам.
Ще те поправя "кога се събират",аз нямам квитанция от там.Казват ,че били хора и приемали с отворени обятия...

Гледам в друга тема нещо говориш за хидравличната помпа,локализира ли шума...

а
мисля че да идва от кам волана и ми намирисва на рейка, водих колата на майстор, карахме я нито звук не издаде но каза че нечува харектерни звуци за скоростна кутия или диф значи се елеминират и остажа реика виенето наподобява като ремък на кола все едно свири.
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: а
pinko_23 написа:мисля че да идва от кам волана и ми намирисва на рейка, водих колата на майстор, карахме я нито звук не издаде но каза че нечува харектерни звуци за скоростна кутия или диф значи се елеминират и остажа реика виенето наподобява като ремък на кола все едно свири.
Може ремък да е ,ролки,хидравликата си показва магариите когато волана е на пълен десен или пълен ляв..,разбира се ако помпата не е тотално сдала,да си вие на всяко положение ,масло има ли...
а
гледах днеска резержоарчето и пално на около 1/3 незнам дали това е нормално или трябва да има повече, и се появява при завиване с ниска скорост и при ниски обороти.
Няма начин да няма начин
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2