за климатроник ,колко градуса трябва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
за климатроник ,колко градуса трябва
с климатроник съм на е36 м52. смених си радиатора отпред с нов и го напълхиха .Струвамисе че нее достатъчно студено .Днес мерих на централния панел духа 13,5градуса не пада повече ,това нормално лие .че на астрата климатика прави снежинки на 8 градуса.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Абе 8 градуса е малко по-истинска температура ама нейсе.
Карай и т'ва е.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
е
ми толко прави астра 1,7 дти 98г.нее климатроник.от немско си дойде .А за бимата сигорно е тъка ,врътките са на 14градуса и толко прави.Супер....
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Човека говори за 8 градуса температура на въздуха който излиза от духалките а не за настройката на температурата на климатроника. Като подуха студен въздух и температурата в купето стане като зададената се притварят дроселите на духалките и се намалява силата на духане също. Мисълта ми е че с температура от 24 градуса на входящия въздух и зададена такава пак 24 градуса примерно никога няма да може да се достигне при положение че си грее слънце вътре през прозорците.
Не се плаши и на моето е така. По топличко духа от някой други климатици и на моята го мерих около 11-12 градуса е входящия въздух при 1500 оборота и 30 градуса вън, обаче си сваля до 18 градуса в купето при външна 30 градуса. Може би за по дълго време и до 16 ще ги докара в купето обаче не съм пробвал защото и на 18 като излязох от колата на 30 вън и ми се подкосиха краката. Направо падаш изведнъж.
Карах я на проверка при един познат в сервиз за климатици и той каза, че е нормално за тази кола и всичко си е ок по климатроника.
И все пак е доста гадно като е ако ти духа в лицето, а ако духа 8 градуса в лицето ще е отврат. Така че мисля, че 13 градуса да ти духа е все пак нормално.
Карах я на проверка при един познат в сервиз за климатици и той каза, че е нормално за тази кола и всичко си е ок по климатроника.
И все пак е доста гадно като е ако ти духа в лицето, а ако духа 8 градуса в лицето ще е отврат. Така че мисля, че 13 градуса да ти духа е все пак нормално.
ф
ок
това ми каза и този дето го пълни ,че е направено с неква цел и е нормално.Компресора е 2пъти по малък от този на астрата и за тва е нормално.Иначе племонията е вързана....

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Днес си заредих 500гр фреон и ми духна 5.7градуса утре ще го допълня още 300 грама и мисля че ще падне до 3
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2