КОЖЕН САЛОН? КАДЕ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
КОЖЕН САЛОН? КАДЕ?
Братя искам да си направя кожено салонче, някъде да ми препоръчате и кви $$ ще искат ? От Люлин съм така че ако има нещо по близко .. мерси !
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Ами кажете точно в кои блокове живеете за да разберете към кой от 5те хиляди тапицери да се обърнете точно 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
http://www.avtointerior.hit.bg/5.htm
Toва е колата на един приятел. Правена е в "Автоинтериор". Изпълнението е уникално качествено, няма начин да познаеш, че не е заводски кожен салон. 1600лв за кори, подлакътник, подглавници, седалки и т.н. за А6 комби. Идват разглабят ти колата на място взимат всичко, претапицират, връщат се и ти монтират всичко, ти не си мърдаш пръста...освен като плащаш.
Другите, които павят кожени салони са в Тояга, обаче там като видяха аудито и не можаха да повярват, че е правено в България и не е оригинален кожен салон.
Toва е колата на един приятел. Правена е в "Автоинтериор". Изпълнението е уникално качествено, няма начин да познаеш, че не е заводски кожен салон. 1600лв за кори, подлакътник, подглавници, седалки и т.н. за А6 комби. Идват разглабят ти колата на място взимат всичко, претапицират, връщат се и ти монтират всичко, ти не си мърдаш пръста...освен като плащаш.

Другите, които павят кожени салони са в Тояга, обаче там като видяха аудито и не можаха да повярват, че е правено в България и не е оригинален кожен салон.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
6 мнения
• Страница 1 от 1