Новак във форума
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Новак във форума
Здравейте, чак сега се регистрирах в тоя форум въпреки, че го чета от известно време...Намислил съм да си купувам кола това лято и съм се ориентирал към Е36, та затова пиша в тази секция. Искам да попитам какво мога да очаквам за сумата от около 5500-6000 лв.? На мен ми се иска нещо като 95-96 година, на около 150 000 км, климатик... Кажете вие дали е реално? 

21/02/08...speechless
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
за 6, 6 и нещо може да вземеш сравнително добра - според мен цените доста паднаха на тези коли. Пък и то си е до късмет, все пак втора употреба е. Съветвам те само да не е внос от Италия, по големи боклуци и по неподържани от италианските БМВ-та не съм виждал. А ако поне малко се оправяш с езика - хвани автобуса и отиди до германия да си докараш сам - сега няма никакви проблеми с това
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
betona написа:за 6, 6 и нещо може да вземеш сравнително добра - според мен цените доста паднаха на тези коли. Пък и то си е до късмет, все пак втора употреба е. Съветвам те само да не е внос от Италия, по големи боклуци и по неподържани от италианските БМВ-та не съм виждал. А ако поне малко се оправяш с езика - хвани автобуса и отиди до германия да си докараш сам - сега няма никакви проблеми с това
Мнооо филми гледаш... в по-голямата си част колите 2-ра употреба които се карат в този форум са точно от там. И в Германия да иде и в Италия да иде и в Полски Тръмбеж шансовете са му еднакви. Или попада на кола или не. 50-50... Аре стига с тия митове, вярно е че 'талянците карат до дупка и после 'фърлят като нищо не сменяват но т'ва е предимно за техните талиги 'шот са еФтини. Късмета си е късмет или го имаш или не. Я се разрови в търсачката имаше една анкета "От къде са колите Ви?" или нещо от сорта...
- betona
- младши ентусиаст
-
Може и от филмите да е....но доста коли съм покарал - мога да ти кажа че в италия поддържат колите по малко отколкото в БГ. Между кола карана в Швецария и Германия и такава която е карана в Италия разликата е ОГРОМНА
betona написа:Може и от филмите да е....но доста коли съм покарал - мога да ти кажа че в италия поддържат колите по малко отколкото в БГ. Между кола карана в Швецария и Германия и такава която е карана в Италия разликата е ОГРОМНА
само дето в Германиця бмвта на 10 год карат само Араби и турци ... а те много ги поттдържат напрао

Тия павета мн лзгави бе...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
betona написа:Може и от филмите да е....но доста коли съм покарал - мога да ти кажа че в италия поддържат колите по малко отколкото в БГ. Между кола карана в Швецария и Германия и такава която е карана в Италия разликата е ОГРОМНА
Виж ся аз лично не съветвам човека да ходи където и да е а да пообиколи тук. Като си заплюе нещо да го пусне из форума да го изкоментираме после да отиде с някои друг да я огледат подробно после на диагностика в Дару или Камор... и това е. Иначе е все тая къде е карана колата въпросът е как е поддържана. Аз също доста коли съм карал (ако в това отношение трябва да си ги мерим

- betona
- младши ентусиаст
-
SummonedToDIe написа:За тази сумаколата ще бъде около 93г
![]()
Климатик![]()
150000км...ама си мисля, че ще бъдат Х2
братче, надявам се да не си съвсем прав

А иначе доколкото обсъждате от къде е добре да се внася кола - и аз си мисля, че колата на старо си е късмет - надявам се аз да имам такъв!

Освен това си мисля, че ако изникне някоя оферта публикувана тук - може и да се възползвам! Само да посъбера още мааалко пари

Да сме живи и здрави само - ще ви моля за съвет и коментари на всяка оферта, която ми изникне. И

21/02/08...speechless
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Новак във форума
NStorm написа:Здравейте, чак сега се регистрирах в тоя форум въпреки, че го чета от известно време...Намислил съм да си купувам кола това лято и съм се ориентирал към Е36, та затова пиша в тази секция. Искам да попитам какво мога да очаквам за сумата от около 5500-6000 лв.? На мен ми се иска нещо като 95-96 година, на около 150 000 км, климатик... Кажете вие дали е реално?
забравяш
за тези пари читава 92-93, ЕВЕНТУАЛНО 94, говоря са кола с екстри. всичко други е ремонти, или липса на екстри. с късмет може и по-добро но е 1/1000

п.с. километрите не ги гледай, важна е поддръжката. но ако ти е любопитно, смятай си по 20 000 на година средно за бензин, 50 000 за дизел
п.п.с. ако не вярваш или решиш да слушаш неадекватни съвети, само първо погледни е36 подфорума как е над 80% теми с проблеми - това като имаше мита го нямаше.. ебаси трагедията

Колегите са много прави! Няма значение откъде е внесена колата. Всичко е късмет! Моята е внос от Италия. Има си сервизна книжка. Предичният собственик си е запазил и фактури за всичко - смяна на масло (само Кастрол), тампони и останалите консумативи! Грижил се е за нея доста добре.
Наистина километрите нямат НИКАКВО значение! Можеш да изминеш 250 000 км и колата да е поддържана и да е в перфектно състояние, а можеш да изминеш и 10 000 км, и, ако караш като тракторист, от колата няма да остане нищо!
Има много добра тема (според мен) за това какво трябва да се гледа при покупка на автомобил "втора употреба".
Наистина километрите нямат НИКАКВО значение! Можеш да изминеш 250 000 км и колата да е поддържана и да е в перфектно състояние, а можеш да изминеш и 10 000 км, и, ако караш като тракторист, от колата няма да остане нищо!
Има много добра тема (според мен) за това какво трябва да се гледа при покупка на автомобил "втора употреба".
Всяко Ново е добре забравено Старо...
14 мнения
• Страница 1 от 1