Гледах една 318 is на 27 000 км.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гледах една 318 is на 27 000 км.
Клеги гледах едно купе 318 is , 1995 год. , внос ои Италия. На колата пише , че е на 27 000 км. . Колата се нмира на Горубляне , което ме кара да се съмнявам , че тия километри са реални , но пък цената на колата е 11 400 - без коментар . Състоянието на колата също е много добро /поне на външен вид / . Така като я гледам е с трети стоп на стъклото , с дигиталния климатроник , отвън е с жълти мигачи , малките бъбреци. Пише , че е още с оригиналните гуми и наистина са с DOT 075. Гумите са Пирели. Някой да знае с какви гуми са излизали от завода Е 36?
И според вас може ли да се вярва , че тая кола е наистина на 27 000 км.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Бате не вервай в глупости.... 12годишна кола на 27 хиляди километра
Някъде малко по-назад в този подфорум май пишеше за този "уникат". Колеги от форума го бяха гледали и пишеха, че човека който му е връщал километража е объркал нещо
Може би една нула отзад може да покаже реалния пробег
Огледай педалите, волана и салона - ако е на 27к км. требва са като чисто нови

Огледай педалите, волана и салона - ако е на 27к км. требва са като чисто нови

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
По принцип няма невъзможни неща, ама...
Може да се изкарат някви причини, поради който колата да е на малко километри, ама казани от Горубляне винаги ще звучат доста съмнително...
По принцип, ако са ти минали през ръцете коли- нови и стари, си личи кога една кола е запазена и е като нова... въпреки че има хакери, които всичко правят
Може да се изкарат някви причини, поради който колата да е на малко километри, ама казани от Горубляне винаги ще звучат доста съмнително...
По принцип, ако са ти минали през ръцете коли- нови и стари, си личи кога една кола е запазена и е като нова... въпреки че има хакери, които всичко правят

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Както и на сервизната книжка смяната на маслата ... на тея километри трябва да е сменяно масло 2-3 пъти
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Re: Гледах една 318 is на 27 000 км.
///sasho написа:Клеги гледах едно купе 318 is , 1995 год. , внос ои Италия. На колата пише , че е на 27 000 км. . Колата се нмира на Горубляне , което ме кара да се съмнявам , че тия километри са реални , но пък цената на колата е 11 400 - без коментар . Състоянието на колата също е много добро /поне на външен вид / . Така като я гледам е с трети стоп на стъклото , с дигиталния климатроник , отвън е с жълти мигачи , малките бъбреци. Пише , че е още с оригиналните гуми и наистина са с DOT 075. Гумите са Пирели. Някой да знае с какви гуми са излизали от завода Е 36?
Значи тия хора (мъж и жена) всичките им коли са такиав на малко километри.
Гледах го въпросното БМВ, какво и предишните им коли.
СПоред мен лъжат ще се обоснова, защо по надолу.
Преди известно време продаваха едно ауди 80 т.н яйце пак на мн.малко километри "уникат" уникат и т.н заедно с това Ауди имаше и едни Голф МК2 1991 GTI 1.8 16V KR - мотора 139коня на него му търсеха 8900лв. и пишеше, че е на 47хил.км

Колата си изгележдаша перфертна отвсякъде (накладките бяха със VW AUdi щампите по тях и всичко в салона беше перфектно, само гърнете беше леко изгнило и колата не беше с оригиналните джанти.
Та този Голф го купи едно момче за 5900лв. и после го продаваше за толкова дори беше докарал пред НИМ и лично го разгледах за пореден път.
Та преди миналата недея се заприказвах с върпосната лелка (на която заедно с мъжа и са колите) и направо ми идеше да и набия ебати тупаника

Поспитах я за върпосния голф дето съм го описа по-горе за колко и на кой го е продала и тя вика
- "Едно момче го взе за 8900лв, като преди това бил отишъл до Германия за търси същия Голф

А бе думи нямам

Има и още неща ама не ми се пише, тая лелка за 15минути толко тъпотии ми наговори, че не истина и аз нали се правим на прост и

Сори за правописните грешки, не ми се редактира поста, че бързам
Абе незнам ама когато ходихме да пазарим нащо (също от горубляне го взехме) имаше една Вектра.'89 набор 1.4 бензин за която продавача твърдеше че е на 40к километра.Дали наистина беше на толкова незнам ама аз лично по-запазена вектра не бях виждал
Волана чисто нов,педалите,тапицерията.По главите на болтовете на двг никаква ръжда и аз бях склонен да вярвам че е наистина на 40к.
Продавача твърдеше че бил маняк на тема километри
и имаше и един пасат '88 на 70к километра и той уникално запазен.
Така,че

Волана чисто нов,педалите,тапицерията.По главите на болтовете на двг никаква ръжда и аз бях склонен да вярвам че е наистина на 40к.
Продавача твърдеше че бил маняк на тема километри

Така,че

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Трудно е да се вярва на това. Съжалявам ама това да стане в България е малко вероятно. Като се има предвид възрастта, сигурно е бил пенсионер мераклия. И мойта така изглеждаше като я харесах /и сега така си изглежда
/, но като сменях окачване и свалихме оригиналните амортесьори, няма да ви казвам какво каза майстора ... 

"Не сваляли" цената? Брей, миналата седмица беше 11 700 задраскано, за 11 400 я давали(най-малко)...
Педалите са ОК - като че много малко е стъпвано на тях, или са ги "поотремонтирали". Волана също изглеждаше добре, имаше нелош грайфер, но се чудя толкова ли трябва да бъде, или повече, за 27хил. Салона изглеждаше пазен, но не мога да си спомня дали беше протрит по краищата на седалките, където неминуемо има допир със шофьорския задник.
Семейния вожд обаче каза, че задните спирачни доскове имали "мустак" по края, който според него не се получава за 27хил. а по вероятно за около 270.
Педалите са ОК - като че много малко е стъпвано на тях, или са ги "поотремонтирали". Волана също изглеждаше добре, имаше нелош грайфер, но се чудя толкова ли трябва да бъде, или повече, за 27хил. Салона изглеждаше пазен, но не мога да си спомня дали беше протрит по краищата на седалките, където неминуемо има допир със шофьорския задник.
Семейния вожд обаче каза, че задните спирачни доскове имали "мустак" по края, който според него не се получава за 27хил. а по вероятно за около 270.
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Само да споделя, че хората който се занимават с това /дано да не обидя някого/ са страшно изобретателни и съм чувал какви ли не истории, които съм сигурен, че повечето от вас също са чували. Ама като превъртат километражи хич не им дреме. Бизнес колеги, бизнес....

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Преди месец, ходих да я гледам тази кола.
Огледах я обилно, запалихме я всичко и сега ще кажа какво ми направи впечатление.
Климатроника не работеше както трябва, смисал много слабо духаше студеното - попитах го продавача, защо не духа както трябва и той каза, че отдавна не е палена

Запали ДВГ и му падаха оборотите, пак с това се оправда, че не е палена отдавна, след това я вкара в лютеницата имаше едно съскане, което също много ме съмнява.
Като отвориш, багажника между купето и капака(багажния) острани има някакви мърсотий, явно е седяла някъде под някакво дърво дълго време, но едва ли е стояла над 5 години

И така си мисля, че тези явно чакат некой селянин-баламурник да дойде и да го вземе този уникат - на тази цена

Бих да 6-6500 до 7к мах за тази кола, иначе като цяло е запазена ама за 12к

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Да не пускам нова тема из форума да попитам за един компакт които видях на пазара събота в стара загора та на колата пишеше че е 2000г. но с старото купе и че е 1990 кб. това възможно ли е ?
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Deadgame написа:Да не пускам нова тема из форума да попитам за един компакт които видях на пазара събота в стара загора та на колата пишеше че е 2000г. но с старото купе и че е 1990 кб. това възможно ли е ?
Потърси в търсачката- май беше писано за подобен компакт. А и доколкото си спомням има компактите се произвеждат до 2000г. включително.- Не помня, ама потърси малко- гугъл, това онова

Legends may sleep...but they never die!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
има такива-до 01г и тва ще да е 318ти
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
чак до ''01г. няма Е36 компакт....''00 са произведени последните броики 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Почвате да се отклонявате от темата,която и без друго е доста безмислена,
освен ако някой не се интересува да купи тази кола.
освен ако някой не се интересува да купи тази кола.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2