Припатква на ниски обороти...Някакви идеи?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Припатква на ниски обороти...Някакви идеи?
Здравейте!
Колата е Е36, 320i. Ходих на диагностика и ми казаха - свещи! От вчера съм с 6 нови BOSCH FR 7 LDC+, но проблема остана. Като й подам по-рязко газ на ниски обороти и се чува много неприятно изпаткване, за момент губи мощност. Иначе като си влезе в обороти работи нормално и се наема плавно. На празен ход също не се забелязват смущения. Гледахме я да няма някой спукан маркуч и да смуче въздух, но не се забелязва. някой има ли идеи сега накъде?
Колата е Е36, 320i. Ходих на диагностика и ми казаха - свещи! От вчера съм с 6 нови BOSCH FR 7 LDC+, но проблема остана. Като й подам по-рязко газ на ниски обороти и се чува много неприятно изпаткване, за момент губи мощност. Иначе като си влезе в обороти работи нормално и се наема плавно. На празен ход също не се забелязват смущения. Гледахме я да няма някой спукан маркуч и да смуче въздух, но не се забелязва. някой има ли идеи сега накъде?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
правилно си се насочил към запалването за начало ,щом си сменил свещите виж лулите и бобинките,лулите са най често само за почистване( с коресилин например) виж бобините дали искрят на тъмно ,ако искрят имат пробиви и може да се наложи да ги лакираш ,има такъв специален лак.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Лулите ако са прокъсани или се ронят в края към който лягат към мотора, т.е. към запалителната свещ са директно за смяна.

- markovsky
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 2003
сваляш днес капака над мотора койот е на два болта и караш до довечера спокойно и след като се стъмни закарай колата на някое тъмно място и я запали и виж дали някъде от бобините излизат искри или въобще дали замасяват в главата ако видиш и най малката светлинка от отцека с бобините загледай се внимателно и ако видиж пак сваляш бобината и както ти каза колегата по горе или нова или я лакираш аз лично мойте ги смених
If you want to fuck the sky, teach your dick to fly!!!
- markovsky
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 2003
а забравих да те питам като са ти правили диагностика не ти ли мериха бобините, защото мойте нямаха пробив навън а вътре и пак правеше така и в бош сервиз ми ги мернаха и ми казаха точно от кои е
If you want to fuck the sky, teach your dick to fly!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1