Мнение за 316 седан

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение за 316 седан

Мнение от stanislaf » 24 Май 2007, 22:26

Здравейте!Въпроса ми е относно BMW 316 варианта седан.Какво ще кажете за този двигател,освен че е слаб :) Най вероятно утре ще купя колата,но все пак желая да чуя мнението и на професионалисте.Колата е 96г има газова слагана тук и няма климатик :(.Как да знам че има ABS със сигурност и как да разбера точно коя година е?Има и 2 еърбега...Изглежда добре,работи добре не тропа нищо ,какво друго да гледам...И горе долу,как е като разход?Благодаря ви предварително :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Мнение за 316 седан

Мнение от ///MapTo » 24 Май 2007, 22:41

VIN кода на колата...това са последните 7 знака от номера на рамата(2 букви и 5 цифри),които се въвеждат Тук и ти излиза инфото за колата...96 набор няма начин да няма абс,относно газовата...скиптично настроен съм,но всеки според възможностите ти.Не очаквай да е самолет тази кола,тя е създадена за града-разхода ще ти е в порядъка на 10/100 градско,иначе ти желая успех и да се похвалиш със снимков мат'рял ако я вземеш...че и за добре дошъл можем да ти спретнем едно малко каране в колонка в събота,но това е една друга тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от stanislaf » 24 Май 2007, 23:50

Имам едно съмнение ,че колата е по стара година...Защото виждам че волана на този модел е по различен от всички модели произведени 96г,а този волан го имат моделите от 94г(той е наи едрият без синичката емблема на бмв,няма нищо на него)...дали колата може да е по стара,или има ми от 96та с този волан?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 25 Май 2007, 0:01

stanislaf написа:Имам едно съмнение ,че колата е по стара година...Защото виждам че волана на този модел е по различен от всички модели произведени 96г,а този волан го имат моделите от 94г(той е наи едрият без синичката емблема на бмв,няма нищо на него)...дали колата може да е по стара,или има ми от 96та с този волан?

Най-добре както ти каза колегата да вземеш номера и последните 7 цифри ги въвеждаш и веднага ти излизат най-важните неща за колата и най-точните. Останалото може да те подлъже.
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC

Потребител
Аватар

Мнение от stanislaf » 25 Май 2007, 0:07

Ок колега,благодаря,утре ще се обадя да ми продиктуват номера на рамата.

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 25 Май 2007, 2:17

Кум края на 94 ве4е по4ват да слагат втори аер бег ако е само с единия зна4и 100% не е 96 а съ6то така мисля 4е с този аер бег които казва6 тук там се сре6таха с два но нз.. се пак гледаи за втория съ6то коя година е колата може6 да познае6 по двигателя .. наи об6то казано ако има 4 бубини на десния буту6 на макферсона успоредно на двидателя зна4и е с по хубавия двг ако е по стария м40... пове4ето колеги не биха ти го препоръ4али.Наи то4но е номера на рамата както ти казаха по горе.Успех от мен и дано да е 96 година :)

Назад към E36