Какво да напазарувам БМВ 325 ТДС или Ауди А4 ТДИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво да напазарувам БМВ 325 ТДС или Ауди А4 ТДИ
Здравейте, бихте ли ме посъветвали кой от двата автомобила да избера. Благодаря ви предварително.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
В "Ауди" форума сигурно също има такава тема....
Тия хора не мислят като пускат подобни теми.... дори и да го нямаше елемента с Ауди-то...

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
ако А4ката е 2.5 бих взел нея . не лош автомобил е особенно ако е куатро . имам доста добри впечетления от нея . но все пак всеки сам си решава това е мое мнение 

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
единствения +на аудити според мен е че двигателя му е по ново поколение и по надежден от дтс-а иначе бвм-то е по добро и ако си зимаш ауди по добре да не е кватро подръжката му е доста по дебела от само предно
Значи .....
... да намериш читав (на сравнително малко километри) ТДС ще ти е по-трудно отколкото да намериш 1.9ТДИ! 2.5ТДИ върви много, но има едни специфики по него, които го правят мъка (за джоба) за поддръжка. Окачването на А4 е другата голяма слабост - около 1000-1200лв, ако си по-агресивен шофьор ги вадиш често.
Накратко не си мисли, че като вземеш дизел ще си на кой знае какъв "+" спрямо това да си вземеш някой от добрите изпитани бензинови мотори!
Накратко не си мисли, че като вземеш дизел ще си на кой знае какъв "+" спрямо това да си вземеш някой от добрите изпитани бензинови мотори!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Обрешков написа:Ка?кво ще кажете за поддръжката на ТДСа? Какви кусури и каде да се търсят?
Ако е читав ТДС-а е изключителен мотор

Динамичен мощен и прилично икономичен за обема си.
Капризен е от към хубава нафта филтри и така нататък,трябва да му е в ред охладителната система за да нямаш главоболия.
И не знам какво си чувал но най вероятно че пукат главата.
Е да в следствие на прегряване го има и тоя момент,но това е съпроводено от лошата поддръжка на немърливия предишен собственик .
Като я вземеш консумативите които трябва да и смениш са водна помпа(с метална перка),виско на перката и термостат.
За 1.9 ТДИ на фолксваген груп мога да кажа ,че е добър мотор,но и той си иска своето,там примерно ако не си сменяш на време въздушния филтър ти гори един датчих за чистия въздух който е 500лв. е верно че е по ефтин от спукана глава,ма на един мой близък му се случва за трети път на Октавия която е на 5 години .
За 2.5ТДИ на Фолксваген груп нищо добро не съм чул все лошо та така.
Всико е въпрос на личен избор.
Като цяло Ауди не е добър избор,като цяло усещането в автомобила е някак си по друго.Абе кола с предно

И с тия 8

Айде със здраве

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2