ABS !?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
ABS !?
Здавейте колеги,проблемът ми е следният:
Значи тук в рамките на 3-4 дни ми се слу4и следняит проблем,карам и сприрам стоя известно време паля и тръгвам и да речем след 10 метра ми се налага да чукна леко спирачките бутвам с крак педала е твърд и яко горе,има съвсем леко ход,махам си кракът и веднага натискам пак си4ко е добре тва ми се случи вече 2 пъти
Беше валяло и реших да видя спира ли като хората засилих леко 20-30км
и педала ми бие в кракът,хем адбс-а хвана хем и триеха леко..но най учудващото е че лампата на абс-а не светна нито 1 път когато пробвах спирачките,иначе като запаля светва абс са и гасне сичко 6,ако някой знае от какво може да е...

Значи тук в рамките на 3-4 дни ми се слу4и следняит проблем,карам и сприрам стоя известно време паля и тръгвам и да речем след 10 метра ми се налага да чукна леко спирачките бутвам с крак педала е твърд и яко горе,има съвсем леко ход,махам си кракът и веднага натискам пак си4ко е добре тва ми се случи вече 2 пъти

Беше валяло и реших да видя спира ли като хората засилих леко 20-30км
и педала ми бие в кракът,хем адбс-а хвана хем и триеха леко..но най учудващото е че лампата на абс-а не светна нито 1 път когато пробвах спирачките,иначе като запаля светва абс са и гасне сичко 6,ако някой знае от какво може да е...

Re: ABS !?
tarkalay написа: .........и педала ми бие в кракът,хем адбс-а хвана хем и триеха леко..но най учудващото е че лампата на абс-а не светна нито 1 път когато пробвах спирачките,иначе като запаля светва абс са и гасне сичко 6,ако някой знае от какво може да е...
Тя лампата не светва когато сработва , а само когато има проблем и не работи.
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ами коректирай се!

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1