Мнение за 318ti Автоматик..!Спешно...!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318tds Compact
- Мечтае да кара: BMW i3/ BMW X1
- Детайли за колата: В процес на стягане...!
Мнение за 318ti Автоматик..!Спешно...!!!
Здравейте..!
Много ви моля за мнение относно Автоматиците..!
Спешно ми е..!проблемни ли са?
Има ли разлика в подражката?
Предваритвлно ви Благодаря..!
Много ви моля за мнение относно Автоматиците..!
Спешно ми е..!проблемни ли са?
Има ли разлика в подражката?
Предваритвлно ви Благодаря..!
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Взимай го!
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
бе зимаи ръ4на не се занимаваи с тия автоматици много 6те съжелява6 после като седне6 зад волана на ис със ръ4ка ! Това е моя гледна то4ка може някои да му харесва пове4е автоматик но де ве вина едно слънце като хората не може да направи6... ако не ти е с ръ4ка.А и о6те не6то аз сам на принципа ако 6те е автоматик да е от магазина за6тото ако слу4аино тия скорости останат без масло загиват веднага се трябва да трепера6 имат ли масло нямат ли + това и разхода на гориво е по голям .
- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
Продали са го на Обяд..!
Много благодаря за барзите отговори..!
Аз по принцип не искам да Рачкам..!
За това се и навивам и за Автоматик(ако излезе)..!
Каквото сам прочел случайно в форумите ми е останало впечатлениече,че не е голяма разликата и че доста хора има с Автоматици..!
Прави сте че трябва да се следи за масло,но аз си мисля че трябва да се следи за цялостната подражка на Колата..!Инче нема смисал тогава..!Рачкай здраво и не те е грижа ..!
Но аз не сам такав ..!

Много благодаря за барзите отговори..!
Аз по принцип не искам да Рачкам..!
За това се и навивам и за Автоматик(ако излезе)..!
Каквото сам прочел случайно в форумите ми е останало впечатлениече,че не е голяма разликата и че доста хора има с Автоматици..!
Прави сте че трябва да се следи за масло,но аз си мисля че трябва да се следи за цялостната подражка на Колата..!Инче нема смисал тогава..!Рачкай здраво и не те е грижа ..!
Но аз не сам такав ..!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
продаден - мани го, не е била твойта кола ако е било толкова спешно, и особено ако е била 'еФтина'
автоматика донякъде ти гарантира че не е почупен от ръчка двигателя, т.е. доста повече трябва да се постараеш.
оттам нататък всичко е до поддръжка, ако е читав и не му пестиш масло и консумативи няма те предаде. а и автоматика си е удобна екстра - разликата е в количеството масло, и необходимостта от читав сервиз. защото примерно с едно препълване от 'разбирачи' тип бмвм5 колегата по-горе, се получава скапване на цялата скоростна примерно.

автоматика донякъде ти гарантира че не е почупен от ръчка двигателя, т.е. доста повече трябва да се постараеш.
оттам нататък всичко е до поддръжка, ако е читав и не му пестиш масло и консумативи няма те предаде. а и автоматика си е удобна екстра - разликата е в количеството масло, и необходимостта от читав сервиз. защото примерно с едно препълване от 'разбирачи' тип бмвм5 колегата по-горе, се получава скапване на цялата скоростна примерно.
t0sh написа:автоматика донякъде ти гарантира че не е почупен от ръчка двигателя, т.е. доста повече трябва да се постараеш.
направо трябва да си гениален в това отношение

Лошото на автоматика е следното - докато свикнеш, а то е бързо и въпреки това докато свикнеш винаги имаш няколко куриоза - например при реакция да натепаш педала на спирачката с 2та крака и да накараш тоя до тебе да се шибне в таблото и т.н. След като свикнеш вече, повярвай трудно ще се върнеш към ръчка, особено ако свикнеш на по-нова и по голяма кола.
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
t0sh написа:продаден - мани го, не е била твойта кола ако е било толкова спешно, и особено ако е била 'еФтина'![]()
Колега с наи добри 4увства ама ти някога отварял ли си си капака на колата?

- fagorta
- кандидат ентусиаст
-
Колеги..нека не се засягаме така и да не обращаме темата в друга посока..!
Сигурен съм че всеки от вас е достатачно способен и отговорен към колата си,но има и много хора които не са като вас..!
Затова нека бъдем колегиални един към друг...!
По темата..!
Благодаря за мнението относно че мотора ще е по здрав и запазен от рачкане..!И аз мислех така..!
Относно цената,специално при мен нещата седят по различно,имам в предвид че баща ми е на МЯсто В DE и като взима колата като такъв(Германец)Продавачите би трябвало да му дадат 1 год.гаранция..!
Autogebrahen...!(ne sam siguren )..!
При този вариант имам поне 60% сигурност.!
Останалото в Божиите Раце..!

Сигурен съм че всеки от вас е достатачно способен и отговорен към колата си,но има и много хора които не са като вас..!
Затова нека бъдем колегиални един към друг...!

По темата..!
Благодаря за мнението относно че мотора ще е по здрав и запазен от рачкане..!И аз мислех така..!
Относно цената,специално при мен нещата седят по различно,имам в предвид че баща ми е на МЯсто В DE и като взима колата като такъв(Германец)Продавачите би трябвало да му дадат 1 год.гаранция..!
Autogebrahen...!(ne sam siguren )..!
При този вариант имам поне 60% сигурност.!
Останалото в Божиите Раце..!

8 мнения
• Страница 1 от 1