без филтъра в купето

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

без филтъра в купето

Мнение от betona » 22 Май 2007, 20:16

Да попитам някой ако знае - какво ще стане ако сваля филтъра в купето. Има ли значение че колата е с климатроник и ще навреди ли на нещо

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Май 2007, 20:53

най-много да се задръсти от боклуци и да изгори управлението на климатроника нищо повече...отделно ще дишаш всичките лайна от улиците...попитай Honzik какъв цвят беше филтъра му като го свалихме вчера...черен мазен гняз,като машинно масло...за 30лв на 1/2 година се скръндзим,но бмв иначе караме...на гол тумбак чифте пищови дет се вика ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 22 Май 2007, 21:04

Не се скръндзим, ако ме познаваш ще знаеш че не е така, просто питах какъв е ефекта ако си без него...дай да сменим и моя :lol:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Май 2007, 21:05

нямаш никакви ядове,за съфорумци съм отворен за помощ ;) мини през вари на оборище да си купиш филтър за климатик за е36 (30лв струва) и след това ми се обади на 0898746749 да се уговорим да сменим филтърчето...единствените инструменти,които ще са нужни са отверка и гедоре с ключе номер 10.. ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Май 2007, 22:18

///MapTo написа:попитай Honzik какъв цвят беше филтъра му като го свалихме вчера...черен мазен гняз,като машинно масло...за 30лв на 1/2 година се скръндзим,но бмв иначе караме...на гол тумбак чифте пищови дет се вика ;)

Аре марш бе.... мазен не беше :D :D :D ...са другото.... ма имаше някви клечки вътре... и разни други неясни образувания... :D Филтъра според мен си е задължителен да е там, щото иначе може и врабчета да почнат да летят в купето :D

Назад към E36