NEW > ПЪЛНО АВТОКАСКО ЗА БАВАРЕЦА ? < na 2 str.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
NEW > ПЪЛНО АВТОКАСКО ЗА БАВАРЕЦА ? < na 2 str.
Здравеите ! Кажете как и какво ми трябва за да си изкарам Временни номера в КАТ ?!!? Много ли е чакането за тези номера ? А после ще ви показвам КУПЕТО че няма как да го превоза до автомивката пък и има тук там забележки които трябва да се дооправят
БЛАГОДАРЯ !

Последна промяна BaVaReC19 на 21 Май 2007, 20:35, променена общо 1 път
номера
ако имаш каквито и да е номера имаш право 1 месец да караш с тях а след това ти дават постоянни номера.
Няма начин да няма начин
документи
Приятелю сещам се за кви документи говориш мойта дойде с един топ документи ама си и имах номера, и да ти кажа сигорно за 3 дена ме спряха 4 пъти ама нали се сещаш 4е наще фурашки не знаят немски и само като им покажа купчината с документи ми пожелаваха приятен ден и ме пускаха, не че те саветвам да караш без номера, ама пробвай да званнеш в кат те знят най добре. надявам се да съм бил полезен
Няма начин да няма начин
номера
има един колега от форима дето си беше оствил телефона в случаи ако на някой му трябва съдействие при регистрацията мисля че се казва Мартин, но ако някой колега се сеща нека ме поправи
Няма начин да няма начин
Преди години си изкарах от Пловдив временни номера, мисля че бяха за две седмици(може и да се лъжа), но все пак при изкарването им ми направиха проверка и огледаха колата като че ли изкарвам нормални номера.
Защо не я закараш първо да ти я оправят и после да действаш за номерата(може някой да те издърпа в някой по спокоен час когато няма полицаи)
Успех
Защо не я закараш първо да ти я оправят и после да действаш за номерата(може някой да те издърпа в някой по спокоен час когато няма полицаи)
Успех
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
Зна4и аз преди 3-4 месеца вадих Транзитни от София,4е там ми докарха Дзвера а нямаше как да го прибера до Стара Загора.Зна4и моето стана за около 6-7 часа.Та свалиха ми го от автовоза пред една автокъща с още 5 коли.Доиде на място един застраховател и направи на вси4ки коли застраховки без да се попълват в талоните регистрационните им номера и направо с Целия ТИР-карнет на вси4ки коли (т.е. документите им) отидохме в митницата и взехме за вси4ки коли номера.Номерата струваха 30лв. и няква такса имаше кам 8лв и отлетях
Дано успееш скоро 4е тая тръпка да си купиш кола и да не можеш да и се качиш е много лоша
Иии номерата важат 1 месец 

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Газ до ламарината аз така моето като го купих от пловдив нямаше никви номера и така го карах 5 6 дена ня проблем никав е не са ме спирали 

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Колегата го е казал, аз също вадих транзитни от София преди около 2-3 седмици като докарвах бавареца, таксите са около 40лв и важат един месец, после в КАТ Пловдив ги взеха като сложих новите, трябва обаче да направиш и гражданска щото като те видят с тия номера и веднага те спират. Поздрави и успехDon_Mandragon написа:Зна4и аз преди 3-4 месеца вадих Транзитни от София,4е там ми докарха Дзвера а нямаше как да го прибера до Стара Загора.Зна4и моето стана за около 6-7 часа.Та свалиха ми го от автовоза пред една автокъща с още 5 коли.Доиде на място един застраховател и направи на вси4ки коли застраховки без да се попълват в талоните регистрационните им номера и направо с Целия ТИР-карнет на вси4ки коли (т.е. документите им) отидохме в митницата и взехме за вси4ки коли номера.Номерата струваха 30лв. и няква такса имаше кам 8лв и отлетяхДано успееш скоро 4е тая тръпка да си купиш кола и да не можеш да и се качиш е много лоша
Иии номерата важат 1 месец

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3