Радиатор - проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Радиатор - проблем
Здравейте всички,
радвам се, че вече сам един от вас
Имам един проблем с радиатора, ще кажете че има много теми за това, но не успях да открия точно такава.
Значи автомобила ми е бмв 318и кабрио 96г. и в Петък и изтекоха водите
.
Свалих радиатора, мислех, че проблема е от казанчето за доливане на антифриз/вода, но се оказа че е пукната пластмасата, която стои зад него. И така пробвах какво ли не - лепене с поялник, с разни лепила..и пак си сълзи оттам. Обиколих моргите да си търся радиатор, но не открих
.
Въпросът ми е дали някои случайно има тази пластмаса (тя е захваната за радиатора и е част от него, но е захваната с пластини, така че може да се смени) или цял радиато евентуално:)
Благодаря ви.
радвам се, че вече сам един от вас

Имам един проблем с радиатора, ще кажете че има много теми за това, но не успях да открия точно такава.
Значи автомобила ми е бмв 318и кабрио 96г. и в Петък и изтекоха водите

Свалих радиатора, мислех, че проблема е от казанчето за доливане на антифриз/вода, но се оказа че е пукната пластмасата, която стои зад него. И така пробвах какво ли не - лепене с поялник, с разни лепила..и пак си сълзи оттам. Обиколих моргите да си търся радиатор, но не открих

Въпросът ми е дали някои случайно има тази пластмаса (тя е захваната за радиатора и е част от него, но е захваната с пластини, така че може да се смени) или цял радиато евентуално:)
Благодаря ви.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Бих се очудил ако радиоатор на БМВ се спука на друго място !!
иначе се оправя с замяна със НОВ ! Аз лично съм ходил при доста маистори и като видят за кво става въпрос всеки казва НОВ !!
и другото което трябва да направиш е да провериш защо се е стигнало до там !! или ти надува системата прекалено много или не си видял каде е чертата за нивото на водата при студен двг и си налял до горе !
иначе се оправя с замяна със НОВ ! Аз лично съм ходил при доста маистори и като видят за кво става въпрос всеки казва НОВ !!
и другото което трябва да направиш е да провериш защо се е стигнало до там !! или ти надува системата прекалено много или не си видял каде е чертата за нивото на водата при студен двг и си налял до горе !
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Е като писах нов не означава непременно Чисто нов
може и втора ръка
въпроса е да е здрав а не някога спукан и преправян а относно парите когато сменях моя миналата година мисля че беше 100 или 150 но не съм много сигурен понеже леко бях подпрял мойта и я бях подкарал на едрно
капаци калници и други та и отстъпка ми направиха естествено и точната цена на радиатора се губи малко но все пак не беше повече от 150лв

въпроса е да е здрав а не някога спукан и преправян а относно парите когато сменях моя миналата година мисля че беше 100 или 150 но не съм много сигурен понеже леко бях подпрял мойта и я бях подкарал на едрно

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
deyan_gg написа:аз мислех да си взема втора употреба, но обиколих доста морги и не успях да си намеря. Остана да отида само при "италиянеца"..ако и там няма ще трябва да купувам нов
Имаш ли някаква идея къде може да има втора ръка?
купи си нов
2 ръка има за 150 кинта но ако е запушен недайси боже пак ще пощиш ... а мисля че някъде четох че новите са за по 300 лв ... не си заслужава

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Имаш ЛС 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;