Проверка амортисьори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
Проверка амортисьори
Колеги имам съмнение че предните амортисьори са ми заминали някой може ли да ми каже къде мога да отидя да ми ги проверяг.
Знам че има такива места но не знам къде в софия....
Знам че има такива места но не знам къде в софия....

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
До Макдоналдс в Младост в сервиза на Д&Н. Може и на Мотоексперт на Симеоновско но там ми изкараха чисто новите амортисьори на ръба
така че не мисля че диагнозата там е вярна.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пробвайте на неравности по пътната настилка.... като има вдлъбнатини например.... както е на бул. Тодор Александров в София на кръстовището с Опълченска или пък на подлеза към кв. Надежда от кръговото на Централна гара в посока Илиенци... и на двете места има "удобни" вдлъбнатини (без дупки и други чупещи окачването "елементи)..... минаваш с по-висока скорост, примерно 6-70км/ч и колата трябва да се повдигне след излизането от неравността и после да се прибере плътно..... ако почне да се полюшва дори малко... значи са "тръгнали"... ако се полюшва повече - още по-зле...
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
е принципно не би ли трябвало когато применро натиснем колата тя да слезе надоло и след като се изправи да спер и дане тръгва отново надоло демек може да се калти докато я натискаме но щом я пусням веднага да заспи в нормално положения а не да се калти като патка ???
- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
Най-добре отиди да си тестваш амортисьорите. В този сервиз в Младост, за който каза колегата vitamincpp, услугата струва 5 лева. Два пъти ходих там и мога да кажа, че диагнозите им са верни.
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
да направих въпросния тест и се оказа че предните амортисьори са хвракнали
преди време сменях задните и си сложих BOGE и искам сега да сложа и предните да са такива........някаква идея какви пари са?
иначе тия от тоя сервиз в младост ми обявиха 185 лв за единия
и то за некви дето не съм ги чувал

преди време сменях задните и си сложих BOGE и искам сега да сложа и предните да са такива........някаква идея какви пари са?
иначе тия от тоя сервиз в младост ми обявиха 185 лв за единия

- poweramper
- кандидат ентусиаст
-
В същия сервиз ми предложиха Monroe за 200 лв. бройката. На друго място (пак в Младост) ме оферираха за 165 лв. парчето (но не знам каква марка са). Накрая сложих газови Sachs за 200 кинта. За Boge нямам идея.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
L_G написа:да направих въпросния тест и се оказа че предните амортисьори са хвракнали![]()
![]()
иначе тия от тоя сервиз в младост ми обявиха 185 лв за единияи то за некви дето не съм ги чувал
Скоро смених предни ,сложих Боге Автоматик 165лв/бр.,отговарят на оригиналните ми (сток)...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
10 мнения
• Страница 1 от 1