318is не пали от първия път - защо?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Fallen Angel
- Потребител
-
318is не пали от първия път - защо?
Колеги, имам следния проблем:
Сядам в колата, завъртам ключа, двигателя пали, но се дави и сам угасва или аз го гася да не се мъчи. Втория път си пали все едно, че е излязла сега от завода, без проблем. Интересното е, че не пали от първия път, когато е студена. Имам я от скоро, и не знам дали е нормално. Вие имате ли такива проблеми?
Сядам в колата, завъртам ключа, двигателя пали, но се дави и сам угасва или аз го гася да не се мъчи. Втория път си пали все едно, че е излязла сега от завода, без проблем. Интересното е, че не пали от първия път, когато е студена. Имам я от скоро, и не знам дали е нормално. Вие имате ли такива проблеми?
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
може би помпата не държи горивото... дръж резервоара пълен, 4ат пат може да запали и от първиа път... 

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Колега, имаше такава тема някаде тук за ис-ките....
Но мисля че не е от помпата, аз мойта я смених и пак при първо палене гасне. Търси проблема другаде
Иди на диагностика в сервиз, въпреки че аз много се разочаровах от някои такива в Пловдив
Успех!
Но мисля че не е от помпата, аз мойта я смених и пак при първо палене гасне. Търси проблема другаде

Успех!
- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
- Erwin Rommel
- Потребител
-
- Кара: BMW e38 750i V12
- Мечтае да кара: това което кара
- Детайли за колата: звяр на четири колела ...
И при мен има същият проблем, но в Дару не откриха нищо на диагностиката. Въпреки това смениха свещите, но промяна няма ... 

- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Да, и аз смених свещи, бенз. помпа, горивен филтър, дебитомера ми чоплиха, ламбдата си е ОК, и акто цяло компа няма грешки...и пак си гасне...ще го изтрая още малко и пак по сервизи...Единственото нещо което ме спира засега е да не ме карат да сменям наред по метода "проба-грешка"
щото майсторите си и.ало мамата
Но щом казваш че и в Дару не са го оправили - "но комент"

Но щом казваш че и в Дару не са го оправили - "но комент"

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
И на мен ми се случваше чат-пат така да не ще да си запали нормално..... реших проблема, като изчакам 4-5 сек след като изгаснат всички ламби (само акумулатор и масло остават) и тогава врътна..... така на 20-се пъти веднъж нещо се гърчи (но задължително трябва да е студена), иначе пали кат пич... 

8 мнения
• Страница 1 от 1