Тресе двигателя на ниски обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- a4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS Touring `96 г.
Тресе двигателя на ниски обороти
Колеги, моля за компетентно мнение за колата от аватара. От известно време на моменти ставаше малко по- шумна и се забелязваха малко по- големи вибрации, а днес започна да тресе на ниски обороти. При загасване на двигателя се усеща още по- голямо тресене. При запалване излиза дим м/у коша и двигателя точно пред акумулатора, а при подаване на газ дима се увеличава. Иначе колата върви нормално и няма характерния звук на спукано гърне. Какъв може да е проблема? Предварително благодаря!
Не е важно дали вървиш, важното е да не спираш!
- a4o
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, моля помогнете! Изчетох за подобни проблеми във форума, но като моя проблем няма. Никъде не открих случай за изпускане на дим в двигателния отсег. Когато се прибирах тресенето се усили. Дали е възможно да са се разхлабили изпускателните тръби или скъсал гумен държач? Може би тампон, но защо пуши? Утре (днес) ще ходя на сервиз, но не знам в кой, защото не знам какъв е точно дефекта. Кажете сервиз за такъв проблем, където не късат глави.
- a4o
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, оказа се скъсан тампон на двигателя. Трябва ли да ги сменям всички? Някой може ли да ме ориентира за цени?
- a4o
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте! Да се похваля, че оправих колата. Бяха скъсани двата тампона на двигателя. Много скъпи - по 130 лв. парчето. Двигателят се беше завъртял и изместил надясно. Добре, че не се беше повредило нещо. Само леко е закъсана гъвкавата връзка на генерацията и от там попушва и това ме заблуди, че имам проблем със самата генерация. Сега колата заспа. Със здраве!
5 мнения
• Страница 1 от 1