Информативни въпроси

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Информативни въпроси

Мнение от Solid_Snake » 01 Май 2007, 1:19

Здравейте!
Тъй като съм на възраст/или поне аз така мисля/ за кола съм се спрял на такава /вече кога ще я притежавам - нито знам, нито давам зор -все пак не живеем в кой знае колко цветуща страна, извинете за отклонението/ ме интересува какви са най-често срещаните проблеми при този модел на bwm ? Кое най-лесно се съсипва ? Разход на 100км /градско, извънградско/ ? И такива полезни неща които да ми помогнат да се ориентирам в правилната посока естествено с ваша помощ. Държа да спомена, че не съм кой знае колко навътре в материала, за това питам. Пък и хората са казали, че с питане и до Цариград се стига ;)

Поздрави!
Не знам или не искам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 01 Май 2007, 18:19

Като начало,ще ти препоръчам да попрочетеш малко теми от този
подфорум и ако имаш конкретни въпроси,да ги зададеш.Просто инфото
е толко много,че едвали може да се обобщи в едно мнение ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 01 Май 2007, 19:04

Най общо разхода е такъв какъвто си го направиш т.е ако караш бавничко без да ръчкаш най вероятно ще ти даде кам 10 грандско, но ако рачкаш (всичко зависи колко режеш) разхода няма да е малак никак,а извън градско ако си подържаш 130-140 то тогава може и да паднеш на 8.5. Общо като кола е здрав автомобил, но пак зависи как попаднеш може да е супер подържана може и да не е но знай, че за малко пари нищо добро няма да намериш. Частите не са извънземно скъпи т.е малко по скъпи от нормалните автомобили, но не чак толкова все пак искаш кола която е БМВ и то от спортна разновидност, но със сигурност няма да е като старата Лада :D .Това мога да ти кажа засега.

Назад към E36