ABS .....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
ABS .....
Здравейте! Искам да попитам за едно нещо което мн ме дразни напоследък. Значи от една седмица някаде ми се случва 3 пъти като запаля колата лампичката на таблото за АВS-a да свети смисал паля си я и някой път не свети някой път пък свети и се чудя дали найстина има проблем или просто става някакво объркване при запалването и тя остава светната ?
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По принцип е добре да изчакваш лампите да изгаснат, с изключение на масло и акумулатор - те светят, когато седиш на контакт 2.... врътни на контакт 2 и изчакай след 2-3 сек всичко освен тези две трябва да изгасне..... ако ABS-а продължава да свети значи има нещо.... ако примигва - значи има нещо.... а и винаги можеш да пробваш дали имаш ABS като на сигурно място (пуста улица, без възможност за проишествие) при скорост от поне 40-50км/ч набиеш рязко здраво спирачки - не трябва да влачи... ако завлачиш - ABS-а не бачка...
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Kris написа:КУНИ написа:Колега накладкитети да не са свършили,ако са добре бягай на диагностика.
За накладките си има отделна лампа и при това е червена а на ABS-а е жълта.
И да отиди на диагностика да ти кажат от какво е това овреме.
Ако свети червената значи накладките са за смяна нали ? А като се сменят накладките нали има някакви датчици, които се продават заедно с накладките ама има ли други за тая лампичка или тя ще си угасне със смяната на накладките?
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
датчик
и аз имах същия проблем, отначало светеше, когато си поиска, но сле 1-2 месеца си светна и не изгасваше въобще. Просто беше заминал датчика на предна лява гума. Кой точно е заминал се вижда, като я закачиш на компютър и там ще видиш дали е от датчика, ако е от него струва 100-115 лв. и се сменя за 10 мин., но не забравяй, че после/след смяната/ трябва да се изчисти грешката от компютъра иначе лампата продължава да свети и нямаш АБС -успех
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
При мен от време на време лампата на АБС-а примигва само докато въртя стартера, а това е знак, че акумулатора е клекнал и му трябва зареждане... не знам каква връзка имат, но го прочетох преди сума време въф форума (
) и се оказа вярно... така че бих те посъветвал да видиш акумулатора си в какво състояние е
Поздрави, Митака

Поздрави, Митака

---
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
11 мнения
• Страница 1 от 1