пожълтели лупи на фаровете

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

пожълтели лупи на фаровете

Мнение от Maguire » 26 Апр 2007, 12:57

Колеги,лупите на фаровете ми са доста пожълтели вече и имат кафеви петна от дългото светене.Въпроса ми е могат ли да се сменят само лупите без да се сменят фаровете?Ходих в един магазин за части на БМВ-там ми казаха че не могат.Трябвало нови фарове!Ако някой има опит-помагайте!
Предварително благодаря!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Апр 2007, 13:27

Правилно са ти казали ;) Може и да вземеш запазени втора употреба.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 26 Апр 2007, 14:44

??
моите са Бош, и се разглобява и сменя - като слагах ccfl-ките си смених единия пластмасов кръг на късите който беше покафенял. са незнам на кое му викате лупи и на кое не... в галерията миам снимки на моите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 26 Апр 2007, 15:22

ако фара е от старите с лупа на късите неможе да е пожалтял защтото са стъклени ако е от новите тез пласмасовите капци дето пожълтяват се сменят и струват 10лв.бр.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 26 Апр 2007, 16:33

Ми и самите лупи се почистват уекинко ама мноо уекинко.Мойте са са като чисто нови ;)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 26 Апр 2007, 17:39

flober написа:ако фара е от старите с лупа на късите неможе да е пожалтял защтото са стъклени ако е от новите тез пласмасовите капци дето пожълтяват се сменят и струват 10лв.бр.

къде тия по 10лв бре че мойте са жълти

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 26 Апр 2007, 18:07

Колега казвай къде са тия от 10 лв и пак ли са пластмасови :?:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 26 Апр 2007, 19:06

бе щом са по 10лв да взема да си сменя и аз мойте :mhihi:

Потребител
Аватар

!

Мнение от b3n0v » 26 Апр 2007, 20:59

и аз искам от тях :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 26 Апр 2007, 21:45

Ще трябва цял кашон за подфорума... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,но съм питал в Русе и са ми казвали че няма начин да се купят само "стъклата",Елхово братле разбули тайната :help:

На ZKV (без лупи) погледнато отвън ,приличат на стъклени,някой разглобявал ли е такива...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Потребител
Аватар

Мнение от Maguire » 27 Апр 2007, 11:00

t0sh написа:??
моите са Бош, и се разглобява и сменя - като слагах ccfl-ките си смених единия пластмасов кръг на късите който беше покафенял. са незнам на кое му викате лупи и на кое не... в галерията миам снимки на моите

И моите са Бош!Огледах ги хубаво вчера-прав си-туй не са лупи ами точно пластмасови кръгове,те затуй и пожълтяват.Гледам фара отгоре-има едни щипки-сигурно от там се разглобява.Ще те помоля ако може по-подробно да обясниш как го разглобяваш!
А тъй като гледам другия проблем който се очертава-отде да си купим тез пластмасови кръгчета?Тук във Варна,досега не съм намерил.Който има инфо да казва!
Благодаря!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 27 Апр 2007, 11:05

абе аз мойте като ги свалих да ги чистя да ви кажа без тия кръгове много зверско седи но нз дали ще свети през ноща иначе пробвайте без тях получава се много готино

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 27 Апр 2007, 11:14

mla86 написа:абе аз мойте като ги свалих да ги чистя да ви кажа без тия кръгове много зверско седи но нз дали ще свети през ноща иначе пробвайте без тях получава се много готино

По тая дисекция ,вече имаше препирни :nono: :no:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 27 Апр 2007, 12:18

Maguire написа:
t0sh написа:??

И моите са Бош!Огледах ги хубаво вчера-прав си-туй не са лупи ами точно пластмасови кръгове,те затуй и пожълтяват.Гледам фара отгоре-има едни щипки-сигурно от там се разглобява.Ще те помоля ако може по-подробно да обясниш как го разглобяваш!
А тъй като гледам другия проблем който се очертава-отде да си купим тез пластмасови кръгчета?Тук във Варна,досега не съм намерил.Който има инфо да казва!
Благодаря!

сваляш целия фар първо, на 4 винта са и тогава се разглобява

аз лично намерих ползван но не-жълт, незнам къде има нови. пробвайте по морги с предни удари и счупени фарове, но тези да са оцелели :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 27 Апр 2007, 18:11

flober написа:ако фара е от старите с лупа на късите неможе да е пожалтял защтото са стъклени ако е от новите тез пласмасовите капци дето пожълтяват се сменят и струват 10лв.бр.

колега взимай напрао цяло кашонче и на събора !!! може и далаверка да направиш да си избиеш разходите :mhihi:

Следваща

Назад към E36