Помагаите -проблем с датчика за температура
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Помагаите -проблем с датчика за температура
пичове помагаите-значи проблема е следния-не ми работи датчика за температура и то откакто купих колата преди кам 5 месеца(БМВ 325 ТДС автоматик 96 г.).обиколих тука 2-3 маистора и се оказа че проблема не е от таблото(закачих го на друго БМВ и се включи датчика-нормално работи),но не е и от окабелиаването което трагва от таблото-имало там 4 датчика замерваха ги-работиат.проблема според единия маистор бил в компютъра ама така ли е-не знам. Така че помагаите ако ниакои знае кои може да ми помогне професионално от от по близките ми тука градове-Търново,Плевен,Русе да пише.Ако триабва и във сервиз на БМВ ще ида.Помагаите със мнение че ми бръмна главата с тоиа датчик вече

NEVER GIVE UP
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Знам че звучи налудничаво но откачи акумулатора за един час за проба!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
аз гледам тука някаква схема .. която е за бензиновите е36 и температурата на водата влиза директно в таблото , в ецу-то влиза друг датчик за температура - не тоя за показанието на таблото . Та ако ти е здрав датчика и таблото , как си сигорен за окабеляването
на всички схеми жиците са кафяво/виолетова и кафяво/жълта , виж на кой датчик са такива , мерни датчика , и после ги търси на куплонга на таблото и мери и там

4 мнения
• Страница 1 от 1