Случи се и при мойто
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Случи се и при мойто
е36 седан 320и климатроник, да ба майка му вентилатора работи само на 4-та. разглобих климата с врътките и копчето на степените работи. Къде е тоя резистор и как се прави. Таблото ми е на задната седалка и стигнах до перката зад двг-то, ко да праа. И някой ако може да ми каже где е пустия филтър за купето. Предварително благодаря
AcoTo®
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Виж по-надолу за резистора на степените на парното при мен е такъв и при теб трябва да е същия като се има впредвид годината. А за филтъра добре е показано с изкл. на това че при теб няма възд. възглавница там. Махни въздуховода и сте видиш очертаното с червено "копче" на (предния отговор) което се върти и дърпаш настрани (към вратата)цялата история.
Виж по-надолу за резистора на степените на парното при мен е такъв и при теб трябва да е същия като се има впредвид годината. А за филтъра добре е показано с изкл. на това че при теб няма възд. възглавница там. Махни въздуховода и сте видиш очертаното с червено "копче" на (предния отговор) което се върти и дърпаш настрани (към вратата)цялата история.
4 мнения
• Страница 1 от 1