17'' ски
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
17'' ски
Абе момчета някои кара ли с 17'' джанти. Откакто сложих 17 цола колата стана много нестабилна. Г ледам от тампоните отдава смених ги ефект никакав. Просто не знам. Да минавам на 16'' ли.
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- carcrasher
- Потребител
-
Re: 17'' ски
Dizzel написа:Абе момчета някои кара ли с 17'' джанти. Откакто сложих 17 цола колата стана много нестабилна. Г ледам от тампоните отдава смених ги ефект никакав. Просто не знам. Да минавам на 16'' ли.
абе аз карам на 18-ки, а колата е много стабилна! другаде е проблема!!!
ЕЕЕ, АМА УЖАСНО СЪМ ГОТИНА!!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
99% гаранция неравномерно износени гуми (примерно карани дълго без реглаж). след зимните 15-ки като шибнах старите летни 15-ки докато дойдат новите - е НЯМА такава нестабилност, нищо не те оправя освен новите гуми .
ти все пак мина ли на реглаж за всеки случай? щото може гумите да са добре ма да си за ебати реглажа
ти все пак мина ли на реглаж за всеки случай? щото може гумите да са добре ма да си за ебати реглажа
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Може да ти се струва нестабилна понеже ако има коловози по пътя дърпа натам, но иначе на хубав път и завои разликата е осезаема...
На мен заради снега тези дни ми се наложи да сложа 15ките и дори на сухо асц-то често ми мига по завои!
На мен заради снега тези дни ми се наложи да сложа 15ките и дори на сухо асц-то често ми мига по завои!
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- t0sh
- старши ентусиаст
-
е са едно е че усещаш пътя повече то е ясно, друго е нестабилност... затоав дадох примера с моите от 15-ка на износената 15-ка и все едно стана друга колата по всички параметри
ма кат се забавиха новите така е, и е една от причините да не си купувам стари гуми, както не бих купил и стари спирачки или масло примерно

ма кат се забавиха новите така е, и е една от причините да не си купувам стари гуми, както не бих купил и стари спирачки или масло примерно

Това е от прекрасните ни пътища
Има такива неравности, които са се образували от тежките камиони и понеже е широка гумата, те дърпа насам-натам.
Наистина е ужасно да караш така, ама ко да прайм.
Дръж волана с 2 ръце здраво и туй е.
п.п. На влизане в София като минаваш през Богров (долни и горни) направо се чудиш откъде ти идва

Има такива неравности, които са се образували от тежките камиони и понеже е широка гумата, те дърпа насам-натам.
п.п. На влизане в София като минаваш през Богров (долни и горни) направо се чудиш откъде ти идва

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Леле и аз имам точно същия проблем!
с 225/45/17 като има неравности по пътя едвам одържам волана, адски е неприятно и се чудя от какво е от рейката ли от реглажа ли? тая седмица ще минавам на реглаж и проверка на рейката..
По сръбските магистрали особено Београд - Ниш ако сте минавали какви гадни коловози има е там един път вляза ли в коловоза няма излизане мога да пусна волана тя сама си върви и завива по пътя на автопилот
?
Значи казвате нормално е да не се притеснявам, аз все бях чел по форума че има такова нещо и е за добро уж обратна връзка с пътя да имаш ама мен ми се струва ужасно прекалено..
с 225/45/17 като има неравности по пътя едвам одържам волана, адски е неприятно и се чудя от какво е от рейката ли от реглажа ли? тая седмица ще минавам на реглаж и проверка на рейката..
По сръбските магистрали особено Београд - Ниш ако сте минавали какви гадни коловози има е там един път вляза ли в коловоза няма излизане мога да пусна волана тя сама си върви и завива по пътя на автопилот

Значи казвате нормално е да не се притеснявам, аз все бях чел по форума че има такова нещо и е за добро уж обратна връзка с пътя да имаш ама мен ми се струва ужасно прекалено..
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Indiana написа:Това е от прекрасните ни пътища![]()
п.п. На влизане в София като минаваш през Богров (долни и горни) направо се чудиш откъде ти идва![]()
![]()
Че точчно след Богров е най-хубавия и прав път в БЪЛГАРИЯ и то бая километри ? За кво говориш ?
bmw_e36_fen написа:Indiana написа:Това е от прекрасните ни пътища![]()
п.п. На влизане в София като минаваш през Богров (долни и горни) направо се чудиш откъде ти идва![]()
![]()
Че точчно след Богров е най-хубавия и прав път в БЪЛГАРИЯ и то бая километри ? За кво говориш ?
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Разбрах те
Иначе Богровижата са гробници верно е ...... И сега са разкопали ще правят нещо като детелина.

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
b2 написа:Леле и аз имам точно същия проблем!
По сръбските магистрали особено Београд - Ниш ако сте минавали какви гадни коловози има е там един път вляза ли в коловоза няма излизане мога да пусна волана тя сама си върви и завива по пътя на автопилот?
От гумите е споко аз тея дни сложих пак 15ките заради снеговете и се загуби (д)ефекта.. иначе и аз съм с 235/45/17 и по неравностите карам с 2 ръце на волана

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Предницата е добра няма лоп няма троп ще мина и реглаш и тогава вече не знам.

http://vbox7.com/play:dfb1170d
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2