MP3 Player...и още нещо?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

MP3 Player...и още нещо?

Мнение от RealWoman » 11 Апр 2007, 10:30

Здравейте! Бихте ли ме насочили откъде да си взема MP3 Player + Radio, и най-вече къде биха ми го монтирали бързо и безпроблемно? Благодаря предварително!
А...и другото, което ме вълнува къде биха могли да ми сложат липсващия подлакътник на шофьорската седалка и среден стоп на задното стъкло? Надявам се да ми помогнете...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CSS2 » 11 Апр 2007, 12:53

За MP3+Radio просто отиди в технополис и си избери. Слагането може да стане даже по автомивките. Просто се изважда едното и се слага другото :) А за подлакътник по автоманиите някакви добри ментета или в камор и дарукар за 400-500лв оригинален.
Успех
Изображение
Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от drill » 13 Апр 2007, 0:59

ти с какво си към момента....с касетофон ли? щото наскоро чух следното нещо: един познат си купил касета за касетофона - някаква по-особена, която има кабел към АйПод...и така вързал цяла система с АйПода....дори си е сложил и зарядно на АйПод-а за колата.
:D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 13 Апр 2007, 1:22

Само дето с тая касета качеството е супер зле.Слагай си някакво свястно CD и си реши проблемите завинаги.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Апр 2007, 8:10

drill написа:ти с какво си към момента....с касетофон ли? щото наскоро чух следното нещо: един познат си купил касета за касетофона - някаква по-особена, която има кабел към АйПод...и така вързал цяла система с АйПода....дори си е сложил и зарядно на АйПод-а за колата.

Вземи си FM MP3 трансмитер, аз в началото бях скептичен обаче направо се родих с него сега. Качеството е несравнимо по добро от касета, но е и по скъпо. Цената е 60лв иначе имам касета нова на 1 седмица с 3 месеца гаранция за 15лв ако искаш пиши на ЛС.
Та на трансмитера си вкарваш една флаш памет с МП3-ки и забравяш за всякакви глупости, няма да носиш панели с тебе и т.н.
Ако имаш желание пиши и на Еко ще ти демонстрирам ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от RealWoman » 13 Апр 2007, 10:00

Колата я купих без музика. Доколкото знам трябва първо да се види колко вата да е плеъра, за да не гръмнат колоните (или обратното...?), но не знам къде мога да проверя това...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Апр 2007, 15:02

Как може да му предлагате касети и тн сумати глупости дето качеството е нулево ,а загубата на сигнала гарантирано ?

Да ходи в avitel да си вземе от новите Pioneer (новата серия) за 200 лева са и щом е ново и в гаранция е безплатен монтажа ако има евробукса и да си слуша като хората .......

Колоните няма да ти гръмнат ....... Е ако не надуваш до дупка и почват яко да кривът и ти не се усещаш (на такива хора аз викам глухи :mhihi: ) иначе няма проблем

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 13 Апр 2007, 18:50

drill написа:ти с какво си към момента....с касетофон ли? щото наскоро чух следното нещо: един познат си купил касета за касетофона - някаква по-особена, която има кабел към АйПод...и така вързал цяла система с АйПода....дори си е сложил и зарядно на АйПод-а за колата.

Тва е един много добър вариант за коли като е46, които нямат място за ЦД. За е36 е по-добре едно ЦД от Технополис, Техномаркет и др. Там даже на място ти ги монтират !!!
Не се притеснявай за оригиналните тон-колони - издържат на много тормоз (проверено :!: )
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 13 Апр 2007, 19:07

Защо реши че няма място за cd в e46 ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 14 Апр 2007, 0:43

bmw_e36_fen написа:Защо реши че няма място за cd в e46 ?

АДСКИ ОФФТОПИК : Бате питай WestSide от форума. Аз говора за е46 с навигация ( като неговото). И написах че временно беше намерил такова решение с касетка с кабел за мп3 плеър. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw_e36_fen » 14 Апр 2007, 0:55

Ам не разбрах че говориш за Е46 с навигация

Назад към E36