Инструментите в багажника - HELP
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
И аз искам да си ги събера всичките, липсват ми едно две неща
Клещите до отвертката са за водната помпа; това горе в дясно е "Пин" и мисля, че снего се центроват дупките на джантата и главината при монтаж, но може и друго предназначение да има; това, което е под гаечните ключета е за аварийно отваряне на прозорците и шибидаха (идея си нямам как се ползва). Останалите и аз не ги знам
п.п.: ако ти попадне от нещо по две свиркай, ако го нямам да го отнасям

Клещите до отвертката са за водната помпа; това горе в дясно е "Пин" и мисля, че снего се центроват дупките на джантата и главината при монтаж, но може и друго предназначение да има; това, което е под гаечните ключета е за аварийно отваряне на прозорците и шибидаха (идея си нямам как се ползва). Останалите и аз не ги знам

п.п.: ако ти попадне от нещо по две свиркай, ако го нямам да го отнасям

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ела на Еко и ще ти покажа моите да видиш какво включва комплекта
Имай предвид само че при различните модели на Е36 има различна окомплектовка на инструментите. Например ако имаш люк в комплекта трябва да имаш ръчка за аварийното му затваряне и т.н.

Имай предвид само че при различните модели на Е36 има различна окомплектовка на инструментите. Например ако имаш люк в комплекта трябва да имаш ръчка за аварийното му затваряне и т.н.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Инструментите са много скъпи да ги поръчаш в Камор или Дару. Мога да ти покажа комплекта за берлина без шибедах, щом има разлика 

Never mistake motion for action...
Ето го целия комплект за моята кола с шибедах както излиза в каталога :
+ Описанието за него
клик тук
И аз търся от къде мога да го закупя целия оригинален е към 100 лева ...

+ Описанието за него
клик тук
И аз търся от къде мога да го закупя целия оригинален е към 100 лева ...
инструменти
моята кола е с шибидах, много ще се радвам ако някой ми каже от каде може да се закупи такав комплект на прили4на цена.
Няма начин да няма начин
- Andronoff
- триногата
-
Номер 9 според мен е ключа за болтовете на гумите, но в петък ми се наложи да сменям гума насред пътя и се оказа, че не е той... Болта беше 17, а ключа по-малък.. 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
май тука е мястото да попитам, понеже на компакта си имам повечето неща от комплекта имам и едно пликче с емблемата на бмв и върте има нагънати някакви торбички или цяло платнище , доста е голямо утре ще го смимам и ще го пратя. Не съм отварял торбичката и затова искам да знам какво е понеже никъде не пише ?
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2