Претапициране?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Претапициране?

Мнение от zvezdo88 » 26 Мар 2007, 15:08

Колеги много търсих по форума, пуснах тема в купува, но нищо. Търсих някой бартер за плюшен салон без забележки и без подлакътник от седан '94 за кожа с доплащане от моя страна но нищо от никъде. Препоръчайте ми някой добър тапицер и кажете колко ще ми излезне- с естествена или изкуствена кожа и по средата плат и отсрани кожа, че немога вече, омръзна ми да чакам. Извинявам се че пускам темата тук и може би има и други теми където пише отностно моя проблем, но съвсем се обърках, затова пуснах нова тема. Благодаря на всички предварително:)

младши ентусиаст
Аватар

Тапициране

Мнение от bobolink » 26 Мар 2007, 15:11

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 26 Мар 2007, 15:53

Моят салон го претапицирах за 300 лв. 100лв материяли и 200 лв труд! обаче не е кожа, ами автодамаска. Получи се много добре според мен. Не ти препоръчвам изкуствена кожа!!! ако имаш кинти за естествена добре, но със сигурност и труда ще е по-скъп! Момчето, което ми претапицира салона е от Пловдив (коматево) Незнам ти от къде си....? ако искаш мога да дам телефонче :roll:

Ето ми го и претапицираният салон (вече малко поизцапан :uups: )
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 26 Мар 2007, 17:16

Еми моят салон е доста запазен затова си търся кожа. Иначе съм от София:) Мерси все пак:) :arrow:

Потребител
Аватар

Мнение от goldy » 26 Мар 2007, 23:53

zvezdo88 написа:Еми моят салон е доста запазен затова си търся кожа. Иначе съм от София:) Мерси все пак:) :arrow:

http://www.avtointerior.hit.bg/
Не съм ги виждал наживо...
Имам и един друг, но загубих линка...утре ще питам за него.

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 27 Мар 2007, 0:00

goldy написа:
zvezdo88 написа:Еми моят салон е доста запазен затова си търся кожа. Иначе съм от София:) Мерси все пак:) :arrow:

http://www.avtointerior.hit.bg/
Не съм ги виждал наживо...
Имам и един друг, но загубих линка...утре ще питам за него.

A какви са горе долу цените там?

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 27 Мар 2007, 10:37

В Автоинтериор претапицираха аудито на един мой приятел ето снимки да видиш как са го направили
http://www.avtointerior.hit.bg/5.htm
В детайли мога да кажа, че качеството на изработката е на невероятно високо ниво. Кожата си избираш ти, избираш си цвят на шева и вид, кожата е внос от Италия.
Аз като видях как е направено аудито не можах да повярвам, че това нещо не е оригинално, а още повече, че е правено в БГ. Хората в Тояга ахнаха като видяха качеството на изработката.
Обаче цената си е цена. 1600лв цялата работа. Демонтаж и монтаж на седалките и корите. Претапицирани са: всички подглавници, корите на вратите, подлакътника и естествено седалките.
Аз имам преки наблюдения относно качеството на изработката, а моя човек каза, че е доволен и от самата работа, времето на изработка и коректността на фирмата...накой да не помисли, че им правя реклама, впечатленията ми са единствено от въпросното ауди и разказа на моя приятел.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Назад към E36