колко за BMW
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
колко за BMW
Здравейте на всички! от скоро чета форума а от още по-скоро се регистрирах защото не мисля че ще спра да го чета.Въпроса ми е относително конкретен. Започвам с търсенето на автомобила от мечтаната марка.Запитването ми е към хората които сравнително скоро са си купили БИМА( а и не толкова скоро-мнения да има).Интересува ме колко би трябвало да дам за едно Е36-318ис или 320 и което да е способно да ми достави удоволствие от шофирането а не да виси по монтиори и да ми къса джоба.Питането ми може и да ви се стори малко странно но все пак цените им варират доста.Благодаря предварително на всички които ще дадат мнението си!!!
- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
Не се води само от цената,тя варира много според :година,екстри,техническо състояние .....
Най-добре при избора е да си вземеш някой,който ги разбира тия неща.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Човеко, една конкретна кола струва точно толкова, колкото платиш за нея
Нито повече, нито по-малко
Но цената не трябва да те води към "логични" заключения дали колата е по-хубава или по-лоша.... много са зависимостите...

Но цената не трябва да те води към "логични" заключения дали колата е по-хубава или по-лоша.... много са зависимостите...
vaskess написа:Не се води само от цената,тя варира много според :година,екстри,техническо състояние .....
Колегата е прав. От 1-2 месеца всеки ден следя каде какви 36-тици се продават и главно 318ис и мисля, че за 7.5-8.5К може да си вземеш много добре изглеждаща, с доста екстри. Вече за ходовата част си трябва майстор и късмет.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Прочети http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8&start=15 за да видиш кво съм писал за една такава за 6к... 

bobolink написа:Space написа:Аз си взех мойта преди няма и месец 96та година с всички екстри без кожа за 9к ... прави си сметка тия за 6-7к в какво състояние са, освен ако не са стари разбира се ...
Щом си я взел за 9к, значи ли че нищо не си пипал по нея?
А има разни неща разбира се, но са разни консумативи. Сравнително дребни.
_!_
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Дам, мога да потвърдя че голям процент упира до късмет!
Моята ми струваше 7.8К лв. наръка (ноември месец 2006), като сервизните прегледи ги минах преди попкупката - всичко 6+, и като я взех пак излезнаха неща за сервиз
Така че....цената не е гаранция, сервиза дава донякаде гаранция, но се иска и голяма доза късмет!
Затова си направи сметката да ти останат пари задължително след като я вземеш, пък било то '93, '95, '96 изненади винаги ще има
и ще трябва да налееш...ако не за нещо наложително, поне за някоя шукарийка
Пожелавам ти успех и късмет! Но нему мисли много - кола и жена не се избират
Моята ми струваше 7.8К лв. наръка (ноември месец 2006), като сервизните прегледи ги минах преди попкупката - всичко 6+, и като я взех пак излезнаха неща за сервиз

Така че....цената не е гаранция, сервиза дава донякаде гаранция, но се иска и голяма доза късмет!
Затова си направи сметката да ти останат пари задължително след като я вземеш, пък било то '93, '95, '96 изненади винаги ще има

Пожелавам ти успех и късмет! Но нему мисли много - кола и жена не се избират

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
според мен такава кола заслужава от 7500(по-скоро от 8000) до 9500.
по-евтините ще искат работа по тях или ще са голи като пушки.
по-скъпите...поне аз повече от 10000 за Е36 не бих дал. освен ако не е THE ULTIMATE като екстри и състояние. но такива май няма.
по-евтините ще искат работа по тях или ще са голи като пушки.
по-скъпите...поне аз повече от 10000 за Е36 не бих дал. освен ако не е THE ULTIMATE като екстри и състояние. но такива май няма.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bobolink написа:Значи си случил!Щот аз мойта я зех за 7500, ама бая лапна после...
коя година ти е печката .. ела на некое ОМВ да я скиваме

15 мнения
• Страница 1 от 1