Баварските Машини

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Баварските Машини

Мнение от Стефан Методиев » 22 Мар 2007, 13:53

Здравейте фенове на Баварските машини.Току що се регистрирах в форума.Имам си една несбъдната мечта да карам BMW,моля кажете ми дали си заслужава това возило.

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 22 Мар 2007, 14:03

това е твоята кола !

BMW ще ти промени начина на живот !

Качиш ли се веднъж в BMW няма да поискаш повече никоя друга !

:bowdown: :bgflag: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Баварските Машини

Мнение от Le Transporteur » 22 Мар 2007, 14:09

Стефан Методиев написа:Здравейте фенове на Баварските машини.Току що се регистрирах в форума.Имам си една несбъдната мечта да карам BMW,моля кажете ми дали си заслужава това возило.

:welcome: Добре,дошъл! Трябва да сбъднеш тази мечта ,защото моето мнение е ,че "Баварише машине" са неуставимо "вкусни" :mhihi: , с оглед крайния ефект върху шофиора инвестицията е оправдана и наистина се чувстваш човек когато шофираш,удоволствието е наистина на ниво :lalala:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 22 Мар 2007, 14:09

bace_martu написа:това е твоята кола !

BMW ще ти промени начина на живот !

Качиш ли се веднъж в BMW няма да поискаш повече никоя друга !

:bowdown: :bgflag: :bowdown:

Истина е ... Забравяш за всички коли, които си карал преди, но ако си купуваш БМВ гледай да е под 200 000 километра, за да нямаш проблеми :) Излиза много солено, ако случиш на кофти машина разбита от някой ебалник.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 22 Мар 2007, 14:11

Това е колата!!! Само като я купуваш върви с някой добър майстор да я прегледа, че ако знаеш какви ядове брах! :(

Потребител
Аватар

Re: Баварските Машини

Мнение от Дядо Миле » 22 Мар 2007, 17:22

Стефан Методиев написа:Здравейте фенове на Баварските машини.Току що се регистрирах в форума.Имам си една несбъдната мечта да карам BMW,моля кажете ми дали си заслужава това возило.

Здравей мечтателю!
Чета редовно, но рядко се включвам.
Първо : - Няма да употребяваш думата "возило" за баварците. Возило е и файтона, а разликата е .. сам си направи сметката !!
Второ : - Чуй сега деда си :
Започнал съм от велосипед, през "Балканче", "ЗАЗ", "Москвич", "Жигули-2101", "Лада-1600", "WW", "Мерцедес 180 D", а от големите Шкода,Мерцедес, Скания, Волво и т.н. ГАЗ и ЗИЛ не ги слагам. Само двутактови не съм имал или карал. От както карам БМВ се чувствам пълноправен участник в движението. Участник с главно У. Удоволствието от тая кола, независимо от серията и цифрите отзад е като удоволствието от много, ама мнооооого хубава жена, ако ти говори нещо тва! Още повече, повечето на пътя все отзад ни гледат!
Другите, колкото и да се фишкат са плаши пут@*ници! Хе, хе, хе дядовата ! Дръж здраво мечтата! Кат бавареца втори нема. Тва е! Той е като немската овчарка- ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРИМ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Eratosten » 22 Мар 2007, 19:07

Гледай ся :)))), тук всички сме пристрастни малко или много. Ако отидеш в клуб "Ауди" и там ще чуеш подобни неща. Обаче, преди малко се прибрах от сервиз и се оплаках на майстора, че нещо колата не я усещам достатъчно стабилна при много силен вятър, а той каза, че ако всичко е наред по ходовата част няма по-стабилна кола на пътя от БМВ. :))))

Потребител
Аватар

Мнение от Дядо Миле » 22 Мар 2007, 21:18

Eratosten написа:Гледай ся :)))), тук всички сме пристрастни малко или много. Ако отидеш в клуб "Ауди" и там ще чуеш подобни неща. Обаче, преди малко се прибрах от сервиз и се оплаках на майстора, че нещо колата не я усещам достатъчно стабилна при много силен вятър, а той каза, че ако всичко е наред по ходовата част няма по-стабилна кола на пътя от БМВ. :))))

Прав си, пристрастни сме. Но има защо.
А иначе имам приятелчета с Ауди. Единия кара А4, другия А6-дизел автоматик. Особенно втория е сила и 1/2. Ама на старта е тромав, звука го няма, няма я тръпката. Все едно караш ван.
А майсторът ти е прав.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 22 Мар 2007, 21:23

ставаме двама, които дано скоро осъществим мечтите си!!!!!!!!!!!!!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 22 Мар 2007, 21:27

аз мога да ви пожелая успех :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 22 Мар 2007, 21:34

Mr.President написа:...ако си купуваш БМВ гледай да е под 200 000 километра, за да нямаш проблеми :) Излиза много солено, ако случиш на кофти машина разбита от някой ебалник.

Ако ще и на 300 000 км да е, ако е поддържана както трябва и не е пестено по никакъв начин, няма да имаш проблеми. ;)

Обективно погледнато, добрата поддръжка има по голямо значение от км и година! :idea:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dizzel » 22 Мар 2007, 21:35

Колата е една БМВ. Останалото е имитация.
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 22 Мар 2007, 23:27

един майстор на мене ми каза че колата не се плаши от каране и ръчкане, а от лоша поддръжка,така че за километрите не мисля че има разлика ако е добре пазена.Преди и аз бях така като теб-продадох си вектрата и взех да се чудя каква кола да си взема.И имаше едни размисли-Рено Лагуна - > Митсубиши Галант - > Хонда Сивик - > Пежо 406 - > ама най-накрая реших да осъществя мечтата си от малък- Е36.
Като я взех няма да ти говоря как и се радвах,мали тва задно какво прай не е истина.Вече съм казал че на марка различна от БМВ няма да се кача
the project is ready....
ИзображениеИзображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 22 Мар 2007, 23:53

Ем какво да кажа и аз бях като вас ( за тези които искат БмВ) Сега и аз съм като вас ( за тези които карат БМВ ) :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 23 Мар 2007, 0:59

независимо от серията и цифрите отзад

Така си е, и за поддръжката колегата е прав! Е30-цата ми си се нуждаеше от малка инвестиция :mhihi: , понеже я купих оправена (с 2 леви) след удар, но като за първа кола :shock: :twisted: Но маторя беше 320 часовник, как въртеше дупето :twisted: Сега Е36-цата.....нямам забележки, никакви, като я карах от немско по аутобана със 160, нова, в ръцете ми от няколко часа, настъпвам, бързам за дома и...и сега се сештам какво задоволство изпитах от покупката,...при 180 да усещаш как се наема и има още мегдан :twisted: ...супер е, да не говоря какно е при по-големите моторетки, там са колегите.....Така, че твоята кола е БМВ, бъди сигурен в това ;) и Успех в търсенето!

Следваща

Назад към E36