Баварските Машини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Стефан Методиев
- Потребител
-
Баварските Машини
Здравейте фенове на Баварските машини.Току що се регистрирах в форума.Имам си една несбъдната мечта да карам BMW,моля кажете ми дали си заслужава това возило.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
това е твоята кола !
BMW ще ти промени начина на живот !
Качиш ли се веднъж в BMW няма да поискаш повече никоя друга !

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Баварските Машини
Стефан Методиев написа:Здравейте фенове на Баварските машини.Току що се регистрирах в форума.Имам си една несбъдната мечта да карам BMW,моля кажете ми дали си заслужава това возило.

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
bace_martu написа:това е твоята кола !
![]()
![]()
Истина е ... Забравяш за всички коли, които си карал преди, но ако си купуваш БМВ гледай да е под 200 000 километра, за да нямаш проблеми

Re: Баварските Машини
Стефан Методиев написа:Здравейте фенове на Баварските машини.Току що се регистрирах в форума.Имам си една несбъдната мечта да карам BMW,моля кажете ми дали си заслужава това возило.
Здравей мечтателю!
Чета редовно, но рядко се включвам.
Първо : - Няма да употребяваш думата "возило" за баварците. Возило е и файтона, а разликата е .. сам си направи сметката !!
Второ : - Чуй сега деда си :
Започнал съм от велосипед, през "Балканче", "ЗАЗ", "Москвич", "Жигули-2101", "Лада-1600", "WW", "Мерцедес 180 D", а от големите Шкода,Мерцедес, Скания, Волво и т.н. ГАЗ и ЗИЛ не ги слагам. Само двутактови не съм имал или карал. От както карам БМВ се чувствам пълноправен участник в движението. Участник с главно У. Удоволствието от тая кола, независимо от серията и цифрите отзад е като удоволствието от много, ама мнооооого хубава жена, ако ти говори нещо тва! Още повече, повечето на пътя все отзад ни гледат!
Другите, колкото и да се фишкат са плаши пут@*ници! Хе, хе, хе дядовата ! Дръж здраво мечтата! Кат бавареца втори нема. Тва е! Той е като немската овчарка- ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРИМ!
Гледай ся
))), тук всички сме пристрастни малко или много. Ако отидеш в клуб "Ауди" и там ще чуеш подобни неща. Обаче, преди малко се прибрах от сервиз и се оплаках на майстора, че нещо колата не я усещам достатъчно стабилна при много силен вятър, а той каза, че ако всичко е наред по ходовата част няма по-стабилна кола на пътя от БМВ.
)))

Eratosten написа:Гледай ся))), тук всички сме пристрастни малко или много. Ако отидеш в клуб "Ауди" и там ще чуеш подобни неща. Обаче, преди малко се прибрах от сервиз и се оплаках на майстора, че нещо колата не я усещам достатъчно стабилна при много силен вятър, а той каза, че ако всичко е наред по ходовата част няма по-стабилна кола на пътя от БМВ.
)))
Прав си, пристрастни сме. Но има защо.
А иначе имам приятелчета с Ауди. Единия кара А4, другия А6-дизел автоматик. Особенно втория е сила и 1/2. Ама на старта е тромав, звука го няма, няма я тръпката. Все едно караш ван.
А майсторът ти е прав.
- Andronoff
- триногата
-
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Mr.President написа:...ако си купуваш БМВ гледай да е под 200 000 километра, за да нямаш проблемиИзлиза много солено, ако случиш на кофти машина разбита от някой ебалник.
Ако ще и на 300 000 км да е, ако е поддържана както трябва и не е пестено по никакъв начин, няма да имаш проблеми.

Обективно погледнато, добрата поддръжка има по голямо значение от км и година!

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Колата е една БМВ. Останалото е имитация.
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
един майстор на мене ми каза че колата не се плаши от каране и ръчкане, а от лоша поддръжка,така че за километрите не мисля че има разлика ако е добре пазена.Преди и аз бях така като теб-продадох си вектрата и взех да се чудя каква кола да си взема.И имаше едни размисли-Рено Лагуна - > Митсубиши Галант - > Хонда Сивик - > Пежо 406 - > ама най-накрая реших да осъществя мечтата си от малък- Е36.
Като я взех няма да ти говоря как и се радвах,мали тва задно какво прай не е истина.Вече съм казал че на марка различна от БМВ няма да се кача
Като я взех няма да ти говоря как и се радвах,мали тва задно какво прай не е истина.Вече съм казал че на марка различна от БМВ няма да се кача
the project is ready....

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ем какво да кажа и аз бях като вас ( за тези които искат БмВ) Сега и аз съм като вас ( за тези които карат БМВ ) 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
независимо от серията и цифрите отзад
Така си е, и за поддръжката колегата е прав! Е30-цата ми си се нуждаеше от малка инвестиция

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2