уредите на таблото ми се побъркаха
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
уредите на таблото ми се побъркаха
както си карам и всичко си работи изведнъж светват всички лампи и инспекцията - все едно сега съм дал на контакт и след тва загасват,тва става докато колата се движи, и след тва се оправя , по някое време спира да ми отчита бензиномера стрелката отива на 0 и лампата свети посе се оправя.а от време на време всичко гасне и километраж и оборотомер и лампичките,единствено осветлението остава ако карам на фарове.
имате ли идея какво може да е? свалях таблото и всички букси си бяха на мястото,не мога да го извадя щото са му къси кабелите и само погледнах и го върнах обратно
имате ли идея какво може да е? свалях таблото и всички букси си бяха на мястото,не мога да го извадя щото са му къси кабелите и само погледнах и го върнах обратно

- Andronoff
- триногата
-
ъхъ, за 2 минути и 41 секунди го свалям
намери темата, за която ти каза колегата, има снимков материал, виж как става, свали го, откачи буксите, зачисти ги, ако се налага и пак го сложи.. може да е от туй... все пак е най-безболезнения вариант

намери темата, за която ти каза колегата, има снимков материал, виж как става, свали го, откачи буксите, зачисти ги, ако се налага и пак го сложи.. може да е от туй... все пак е най-безболезнения вариант

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
3 мнения
• Страница 1 от 1