скърцане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ако скърца при преминаване по неравности си виш шарнирите. Може да са сухи. Една спринцовка масло и сико е ОК.
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
kriso85 написа:Ако скърца при преминаване по неравности си виш шарнирите. Може да са сухи. Една спринцовка масло и сико е ОК.
Аз имам такъв проблем ама не ми се занимава да пръскам масло.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
да не пускам нова тема
При мен има едно такова скърцане каот стържене но става веднага щом тръгна на някаде няма значение напред или назад и при най малка неравснот се усилва.
Аз мисля че са тампоните които седят отгоре на които се закрепя амортисьора вие какво ще кажете може ли да са те
При мен има едно такова скърцане каот стържене но става веднага щом тръгна на някаде няма значение напред или назад и при най малка неравснот се усилва.
Аз мисля че са тампоните които седят отгоре на които се закрепя амортисьора вие какво ще кажете може ли да са те
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
PNR написа:да не пускам нова тема
Напълно възможно е да са те, ако са съдрани и паднали надолу и опират нагоре надолу като минаваш през дупките и мисля, че няма проблем да си караш така.. Ако те дразни и искаш да ги смениш някъде около 30 лв. им беше бройката, ако не се лъжа.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Абе от скърцането на шарнира е много специфично. Ако е стържене незнам. Но това скърцане от шарнира е много дразнещо - и с масло се оправа -
Ама внимавай да не сложиш масло на дисковете на спирачките

7 мнения
• Страница 1 от 1