да ви се похваля !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
да ви се похваля !
тази сутрин бях поредния който се събуди без халогени
така че колеги от младост пазете се някои да не ме последва
а който ги в откраднал мога само да му пожелая да му изсъхнат ръчичките и ташаците
така че колеги от младост пазете се някои да не ме последва
а който ги в откраднал мога само да му пожелая да му изсъхнат ръчичките и ташаците

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- PSiderov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 118i LCI
няма бате ромско... колкото ромите толкова и другите крадат
Кофти бате... преди време четох някакви схеми за по-сериозно закрепване, не ме зарадваха особено, но ако решиш да слагаш пак потърси из форума.

Кофти бате... преди време четох някакви схеми за по-сериозно закрепване, не ме зарадваха особено, но ако решиш да слагаш пак потърси из форума.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
PSiderov написа:няма бате ромско... колкото ромите толкова и другите крадат![]()
преди време четох някакви схеми за по-сериозно закрепване, .
Аз съм им сложил силикон за джамове. Така , че ако пак решат да пробват поне през каско да ги мина.
50 лв HELLA (Девствен

Ама няма да си работиме само за халогени Я .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Лоши работи стават в "майка" България,ще офтопна темата на колегата не ма свърта,цял ден.Снощи мангалите(тука са мангали у Софето дроги),влизали в гаража ми.Не знам да се радвам ли да плача ли,баварката е в козметичен ремонт,свалени стъпково моторче и стартер,и за тва я оставих отключена,понеже предния капак отворен заради преместения колектор.Ровили вътре ,в жабката едни готини цайси,почнали да свалят плеъра,мисля си че е влизано с цел колата.Обаче в 1 часа се върнах от втора смяна и съм сигурен че аз съм ги изплашил ,гледам уличната врата отворена загрях че нещо става (идвали са да "берат" желязо),слизам по стълбите към гаража ,паля лампата в нишата за дървата,няма никой.Е ся ме е яд че ги подцених ,че се хранят само със желязо а не и със техника
,ако бях отключил гаража ставаше интересно
,жалко не се сетих .Сътринта гледам голямата врата към улицата отворена ,ей изтръпнах.Ровили доста плеъра го заебали накриво,една хубава гедория се возеше в БМВ-то,дръпнали я ,и куфарче със шукарийки и бърсак нови ключове Факом.Е сега ми е трудно да ви опиша колко "омърсен" се чувствам,забравям щетите,ОНАЯ ГАД МИ Е СЯДАЛА ЗАД ВОЛАНА НА БМВ-то
Пиша тук защото това е нашият подфорум и сме като семейство,не пожелавам на никой такива събития,това е ....днес траур... 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Ми ако имам каско а няма силикон.. не изплащат ли:) Питам понеже несъм в течение..vampiravasko написа:имаш ли каско лепиш със силикон и нямаш ядове трябва да ги земат с бронята
02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
b0k0 написа:Ми ако имам каско а няма силикон.. не изплащат ли:) Питам понеже несъм в течение..vampiravasko написа:имаш ли каско лепиш със силикон и нямаш ядове трябва да ги земат с бронята
кражба на части от колите не се изплаща от каското освен ако няма нещо счупено или ти гепат цялата кола

14 мнения
• Страница 1 от 1