Как се сваля таван ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как се сваля таван ?
Здравеите колеги! Имам едно 318ис купе(ел люк) 92г с много раздърпан таван и реших да се пробвам да си го претапицирам,та въпроса ми е как се сваля тавана и колонките,предполагам са на щипки и се дърпа ама първо да попитам,че да не стане после "мале кво стана".И друго ме дразни,когато отварям шофьорската врата прозореца не слиза на доло и плафончето не светва (в редки случаи си работи нормално) каде е проблема ,тези функций от бравата ли се командват и има ли оправия?
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Извинявай за отговора но за всичките твои вълроси сигурно във форума има по 10 теми . Потърси или звънни на Lacho той ще ти ги оправи!!!!!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Re: Как се сваля таван ?
ioanbg1 написа:Здравеите колеги! Имам едно 318ис купе(ел люк) 92г с много раздърпан таван и реших да се пробвам да си го претапицирам,та въпроса ми е как се сваля тавана и колонките,предполагам са на щипки и се дърпа ама първо да попитам,че да не стане после "мале кво стана".И друго ме дразни,когато отварям шофьорската врата прозореца не слиза на доло и плафончето не светва (в редки случаи си работи нормално) каде е проблема ,тези функций от бравата ли се командват и има ли оправия?
за да свалиш тавана трябва да махнеш сенниците (и лампите под тях), плафона, дръжките на тавана, уплътнения (предни на вратите, задни на прозорците и на прозореца към небето

5 мнения
• Страница 1 от 1