Колеги помагайте, че ще ми изгние колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Колеги помагайте, че ще ми изгние колата
Ето колко болезнено е положението
Карам подред:
1) праговете, че ще се сменят, ще се сменят, то е е видяло, ама както виждате е изгнило и там дето влиза крика, и когато сменях дисковете при вдигането това цъфна
2) ламарините имат проблеми по тях ама не знам за сменяне ли са, може ли да се оправи това
3) тази вдлъбнатина на шибидаха е от тъпанари дето си немат работа, та тя ме притеснява дали ще може да се оправи без да се сменя шибито
4) колата е пребойдисвана преди година и половина и уж трябваше да я оправят ама и тия са едни
Та на темата препоръчайте какво да правя, и къде, при кой, колко, защо и т.н.т. Става въпрос за София, маните че пише ВР, може и Враца, ама вече пробвах и резултата е точно година и половина. То верно че и ЕГН-то и е 91 ама още си живуркат у нея 192 понита

Карам подред:
1) праговете, че ще се сменят, ще се сменят, то е е видяло, ама както виждате е изгнило и там дето влиза крика, и когато сменях дисковете при вдигането това цъфна
2) ламарините имат проблеми по тях ама не знам за сменяне ли са, може ли да се оправи това
3) тази вдлъбнатина на шибидаха е от тъпанари дето си немат работа, та тя ме притеснява дали ще може да се оправи без да се сменя шибито
4) колата е пребойдисвана преди година и половина и уж трябваше да я оправят ама и тия са едни

Та на темата препоръчайте какво да правя, и къде, при кой, колко, защо и т.н.т. Става въпрос за София, маните че пише ВР, може и Враца, ама вече пробвах и резултата е точно година и половина. То верно че и ЕГН-то и е 91 ама още си живуркат у нея 192 понита

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- gedoreto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320; E30 320cabrio; E39 525; X5
- Мечтае да кара: E30 M3
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: о
irkum написа:Абе това не е реално бе!!!

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
е не знам дали има нещо общо ама като я мия ми се подмокря мокета одолу и даже на шоферскот място може да цъфне и неко малка локжичка, а за разделянето нема начин
, все си мисля, че прагове и калници се сменят 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за 2ри път виждам толкова изгнила Е36ца първата беше 325тд с множество удари
прави я докато не си изпаднал заедно със седалката някъде 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
bmw325ci написа:е не знам дали има нещо общо ама като я мия ми се подмокря мокета одолу и даже на шоферскот място може да цъфне и неко малка локжичка, а за разделянето нема начин, все си мисля, че прагове и калници се сменят
Гледам че си със шибедах,много народ плаче за некви запушени дренажи,провери.За другото -прав си всичко се сменя,но имаш рязане ,заваряне,после май с каквото и да намажеш,спасение няма...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
човек тва е първата е36 с толкоз ръжда
да не би да е таркаляна преди и да е с интеркарски ламарини?
Иначе ДА, Сони е човека!

Иначе ДА, Сони е човека!

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Според мен нее възможно от нищо да е така огнила, навярно е газила в морето така че според мен спасение няма и историята с двете годинки ще се повтори. Дано все пак да не сам прав.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
gedoreto написа:бате разделяи се с колата яко е изгнила каквото и да правиш наи много 2 години да изкара

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
Това ако не е кола от Австрия залагам каса бира .БРАТЧЕ някой ми се смеят но двигател се прави ама да се захванеш с ламарини това си е голям ежко бежко .Мое мнение щом ти е мило за камилите стига да не са половината на водопой търси и си вземи някоя с блокирал мотор и си прехвърли твоя ще ти излезе по евтино и няма да я оглеждаш постояно дали пак ще избие на тези места които вече знаеш .Мине ли веднъж телоподаващо колко и голям майстор да е чакай я след преко сила година и се е озъбила пак а и нервите ще си съсипеш.УСПЕХ
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2