Проблем с климатроник на BMW 318 TD
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Проблем с климатроник на BMW 318 TD
Хора помогнете ми моля ви се!!!! Значи скоро си купих BMW 318 TD. Проблемът ми е че изобщо нямам топло парно! Значи колата е с двустранен климатроник! Като пусна парното на различните режими на въздушната струя, от таблото излизат доста странии стържещи звуци! Струва ми се че нещо се отваря и затваря но доста странно звучи! Значи най-горе на таблото има врътка за топло и студено, но от нея нищо не става! Духа студ! Климатроника го нагласявам на максимума за топлина, но нищо!!!! Тук в един друг форум ми изкараха ангелите че може да е от главата!!! А аз сега се сещам че като гледахме колата с един приятел на канал се видя че главата май е пилена и има нова гарнитура! Можела да е прегрявана, да е крива....ей такива работи...та от това и климатроника да се е прецакал! Аз не знам как кола може да върви добре с крива глава!??? Вчера бях извън София и колата си вървеше добре! Компресия си има! Моля помогнете ми че ще се гръмна!!!!
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Е не са точно капсоловани.........!!!!
Dundo май продаваше такива за 50лв.
Dundo май продаваше такива за 50лв.
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Номенклатурен номер : 64118375443
Описание : КЛАПАН
Ед.цена (с ДДС) : 151.76 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Описание : КЛАПАН
Ед.цена (с ДДС) : 151.76 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- Andronoff
- триногата
-
Не се отчайвай, това е в Дару, следователно може да се намери на 30% по-ниска цена
А и 150 лева.. не са много, както и да ги погледнеш.
Гледай си я и тя ще те гледа
И се радвай, че не е нещо по-сериозно

А и 150 лева.. не са много, както и да ги погледнеш.
Гледай си я и тя ще те гледа

И се радвай, че не е нещо по-сериозно

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
В Дару Кар даже е евтино, на друго място ми искаха 235лв.!!!!!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
колега първо нека ти честитя за колата и моля те си поправи провила колата ти е 318 TDS а не TD
Nякаде из форума имаше тема за клапите и някви прожинки в тях как се почистват или нещо такова потърси и поразгледаи може да ти е от полза
Nякаде из форума имаше тема за клапите и някви прожинки в тях как се почистват или нещо такова потърси и поразгледаи може да ти е от полза

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Благодаря Ви! Скоро и снимки ще сложа! Значи последно се оказва че оная джаджа не работи, а не се и оправя! - нали така?
Обаче при мен сеполучава следното нещо:
Като загрее колата от казанчето а и от още места антифриза почва да сълзи - тече си направо! Днес като отворих казанчето имаше съвсем малко на дъното. Стискам с ръка дебелият маркуч от радиатора - въздух яко!!! Долях с вода разбира се!
Та по пътя на логиката си мисля нали това е затворена система!? След като е преебано кранчето на парното антифриза не може да циркулира, т.е. изобщо не влиза в купето!
Възможно ли е от това кранче да става такова налягане и от това атнифриза да бяга?
Обаче при мен сеполучава следното нещо:
Като загрее колата от казанчето а и от още места антифриза почва да сълзи - тече си направо! Днес като отворих казанчето имаше съвсем малко на дъното. Стискам с ръка дебелият маркуч от радиатора - въздух яко!!! Долях с вода разбира се!
Та по пътя на логиката си мисля нали това е затворена система!? След като е преебано кранчето на парното антифриза не може да циркулира, т.е. изобщо не влиза в купето!
Възможно ли е от това кранче да става такова налягане и от това атнифриза да бяга?
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
НЕ !!!!!!!
Проблемът с изчезването на антифризът е друг , освен ако не течът клапанчетата!!
Щом се губи някъде изтича!!!!
Проблемът с изчезването на антифризът е друг , освен ако не течът клапанчетата!!
Щом се губи някъде изтича!!!!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3