дайте савет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
дайте савет
здравеите
аве видях че бяхте обсъждали една тема за агу и метан оба4е е доста старичка от 2004 година и искам да попитам дали мога да сложа метан уредба на BMW 320i (150 к.с.) какви са недостатъците и предимствата на една такава уредба разбрах че била доста тежка и мисля с една смяна на прожини на задните колелета бих предотврватил този проблем
даите моля ви мение по вапроса
аве видях че бяхте обсъждали една тема за агу и метан оба4е е доста старичка от 2004 година и искам да попитам дали мога да сложа метан уредба на BMW 320i (150 к.с.) какви са недостатъците и предимствата на една такава уредба разбрах че била доста тежка и мисля с една смяна на прожини на задните колелета бих предотврватил този проблем
даите моля ви мение по вапроса
only bmw
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ти като седнеш зад волана на 320-ката друга песен ще запееш...
То по принцип зад волана на БМВ е така...
Ще гори в зависимост от стила ти на каране и от режима, в който го караш - градско (кратки или по-големи разстояния), извънградско и т.н.

То по принцип зад волана на БМВ е така...
Ще гори в зависимост от стила ти на каране и от режима, в който го караш - градско (кратки или по-големи разстояния), извънградско и т.н.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Виж този каталог е правен за по малки градове , в София смятай 12-13 извънградско пада под 8 ако караш до 140км .Става въпрос за М50 2000куб или такова каквото търсиш ти 320i. Успех с убеждаването!!!!!!!!!!
" Прости им господи , те незнаят"

" Прости им господи , те незнаят"
Последна промяна D.Pavlov на 05 Мар 2007, 12:26, променена общо 1 път
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
izperkal` написа:мен ме интересуват недостатъците от метановата уредба и разхода приблезително градско каране ако някои нещто е чул или е опитал да каже
Има доста изписано по въпроса за различните видове газеници

Та ако искаш колата да върви прилично да не прекъсва да не копуваш всмукателните колектори по често от въздушен филтър трябва да сложиш газов инжекцион на който цената е 2200лв за шестака.метанов инжекцион ще е още по скъп.
Така че ако мислиш че не можеш да си позволиш да го караш на бензин по добре не го взимай

Да газта ебава много горивната система дюзи ,дебитомер и тн. все скъпи неща.

11 мнения
• Страница 1 от 1