какво трябва да да направя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
какво трябва да да направя
Здравейте, от две седмици съм собственик на 318 i , предишния собственик ме уверява че е сменил всички консумативи и всичко е ок, не съм сигурен дали да му вярвам, кажете какво е крайно нееобходимо да се направи или провери.
Благодаря ви предварително
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Диагностика в добър сервиз
Като начало си смени маслото и филтрите - маслен, горивен, въздушен и купе

Като начало си смени маслото и филтрите - маслен, горивен, въздушен и купе

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: какво трябва да да направя
pafaka написа:Здравейте, от две седмици съм собственик на 318 i , предишния собственик ме уверява че е сменил всички консумативи и всичко е ок, не съм сигурен дали да му вярвам, кажете какво е крайно нееобходимо да се направи или провери.
Здравей приятел и добре дошъл при нас

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Le Transporteur написа:pafaka написа:Здравейте, от две седмици съм собственик на 318 i , предишния собственик ме уверява че е сменил всички консумативи и всичко е ок, не съм сигурен дали да му вярвам, кажете какво е крайно нееобходимо да се направи или провери.
Здравей приятел и добре дошъл при нас!Правиш това което ти е написал по-горе колегата,просто както беше казал някой "за да знаеш че ти си ги сменил",просто да "занулиш" нещата.Моята като я купих,още в Пловдив забелязах ,че ремъка се е нацепил,така че го смених още там с ролките барабар,провери и тези неща.Ако имаш клима там също има ремък и ролка.Виж накладките,а ако нещо те интересува питай,тук има доста отзивчиви колеги ,които помагат...хайде със здраве..
A Твоята не е ли с М43

Гледам под аватара ти пише 95'
Ако си с ремък си преди 09.93

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
vld написа:Le Transporteur написа:pafaka написа:Здравейте, от две седмици съм собственик на 318 i , предишния собственик ме уверява че е сменил всички консумативи и всичко е ок, не съм сигурен дали да му вярвам, кажете какво е крайно нееобходимо да се направи или провери.
Здравей приятел и добре дошъл при нас!Правиш това което ти е написал по-горе колегата,просто както беше казал някой "за да знаеш че ти си ги сменил",просто да "занулиш" нещата.Моята като я купих,още в Пловдив забелязах ,че ремъка се е нацепил,така че го смених още там с ролките барабар,провери и тези неща.Ако имаш клима там също има ремък и ролка.Виж накладките,а ако нещо те интересува питай,тук има доста отзивчиви колеги ,които помагат...хайде със здраве..
A Твоята не е ли с М43![]()
Гледам под аватара ти пише 95'
Ако си с ремък си преди 09.93
Пистовият,не ангренажния...

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
pafaka написа:ли е да се чува едно постоянно бръмчене на контакт
Enslaving_Lecher написа:От къде си?
ще го преслушаш да му решиш проблема ли

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
///MapTo написа:pafaka написа:ли е да се чува едно постоянно бръмчене на контактEnslaving_Lecher написа:От къде си?
ще го преслушаш да му решиш проблема ли![]()
![]()

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
и моя съвет е да си смениш всичките 'рискови' и задължителни консумативи, да ти е мирна главата че знаеш какво си сложил. за 300 лева да ги спестиш сега, ти стигат после главоболията и цифрите като закъсаш далеч от града и познати.
примерче: само пътна помощ от Благоевград до София ми искаха 400 лева С ОТСТЪПКАТА (!), когато ми гръмна водната помпа. събота следобед, няма 1 майстор да си вдига тела в Благоевград а опитах поне 5 различни. и ЗЗЕМИ. добре че имах кой да дойде да помогне. А ако бях в чужбина? смятай.
та тогава още не бях в час и незнаех за нея, иначе бях сменил всички други консумативи - и ареееее 1 ден нерви и пари.
но всеки си преценява - теми има изписани за консумативите на тон по форума.
примерче: само пътна помощ от Благоевград до София ми искаха 400 лева С ОТСТЪПКАТА (!), когато ми гръмна водната помпа. събота следобед, няма 1 майстор да си вдига тела в Благоевград а опитах поне 5 различни. и ЗЗЕМИ. добре че имах кой да дойде да помогне. А ако бях в чужбина? смятай.
та тогава още не бях в час и незнаех за нея, иначе бях сменил всички други консумативи - и ареееее 1 ден нерви и пари.
но всеки си преценява - теми има изписани за консумативите на тон по форума.
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
pafaka написа:дайте координати на някакои добър сервиз
Между другото нормално ли е да се чува едно постоянно бръмчене на контакт
Ако се заслушаш, бръмченето го има и след гасене на двигателя. Нормално е, да

11 мнения
• Страница 1 от 1