BMW Автоматик/Ръчни !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW Автоматик/Ръчни !
Абе братя помагаите, нали мисля да си взема 318is или 320i но ако се случи колата да е добра и да е автоматик? До са не сам карал автоматик и маи е бая кофти какво Ще кажете?? Има ли с автоматик ? И много ли ше е кофти ако е автоматик колата..
- Andronoff
- триногата
-
Кофти ще е докато свикнеш, после няма да ти се слиза от нея
Негърска работа - мързел
Разхода отива с литър отгоре...

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Re: BMW Автоматик/Ръчни !
BaVaReC19 написа:Абе братя помагаите, нали мисля да си взема 318is или 320i но ако се случи колата да е добра и да е автоматик? До са не сам карал автоматик и маи е бая кофти какво Ще кажете?? Има ли с автоматик ? И много ли ше е кофти ако е автоматик колата..
Бате несъм карал автоматик но съм чувал от хора, че по-голяма екстра от автоматика няма

но повечето спортно ориентирани типове не го харесват - нее ли да си ръчнеш...

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Andronoff написа:Кофти ще е докато свикнеш, после няма да ти се слиза от неяНегърска работа - мързел
Разхода отива с литър отгоре...
Подкрепям

аха мерси , аз сдухвам от мисалта че като тръгна да изпреварвам напр. София - Варна и става кофти некфо компютърче да мисли дали на 3 или 4 скорост .. абе друго са си ръчните
Па и по скъпо и мърЗеливо да земе да заспим некаде хахаха да си ебе маиката после \ЖИВ пример прибирам се от Бургас на 02 януари 2007 и един Mercedes S classa\ ме изпреварва и на 2-3 км след тва се забива отзад в една Шкода Мадара шофиора заспал хахаа.. е с кам 140 караше ама им немаше ниЩо .. С-ка ..
Тва става малко след Елин Пелин. .. по магистралата..

- Andronoff
- триногата
-
На излизане от Бургас в посока Сарафово имаше същия случай, със същите коли - мерцедес и шкода-мадара. Оня явно заспал, през мантинелата на еднопосочното и направо под камиона... гадна гледка...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
Не са бой редовно излиза по някоя кутия(ръчни скорости)тука в продава. Последно като гледах не им искат мн пари ,тай че я махаш вИднага 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: BMW Автоматик/Ръчни !
[quote="exvitermini"][quote="BaVaReC19"] по-голяма екстра от автоматика няма
[/quotе]
Подкрепям! ... 

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Автоматик! 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Свикването не е проблем, изпреварването - още по-маклко! Това са приказки на хора, които само чували, не са пробвали.
За дрифтове си трябва скорост и майсторлък (или прах/кал/сняг). Не можеш да пуснеш съдинителя на 5000об/мин и да палиш гуминетките
После обаче може да не ти се кара ръчка, което всъщност не е проблем
За дрифтове си трябва скорост и майсторлък (или прах/кал/сняг). Не можеш да пуснеш съдинителя на 5000об/мин и да палиш гуминетките

После обаче може да не ти се кара ръчка, което всъщност не е проблем

ЗА
няма никъв проблем с автоматика.
Последна промяна Shads на 21 Юли 2015, 5:37, променена общо 1 път
Разработване и управление на европейски и национални проекти
http://www.eupro.bg
http://www.eupro.bg
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае ако караш много из София автоматика ше ти се стори направо като дар от горе.... това 1-ва... съединител....1-ва.... съединител..... х200......направо не си е работа... тия с автоматик им личи кои са - кат видиш някой ухилен в задръстване в центъра и ти става ясно... 

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
За автоматика на е36 нямам впечатления ама иначе карам и автомат и ръчка. Зависи за какво ти е колата, на мене личната ми е ръчни и си я карам най вече събота и неделя с кеф, а служебната ми е автомат и си я карам през седмицата по задръстванията с кеф
, така че ..... голям кеф
С две думи - за извънградско и за възбуда определено автомата ме дразни, но за работа през деня в града е незаминим!

С две думи - за извънградско и за възбуда определено автомата ме дразни, но за работа през деня в града е незаминим!
Автомата качва с литър разхода ама пък не даваш пари за съединител, аз карам за сега Е36 318i автоматик и мога да кажа че колата и е добра за града, за извън града малко трее едно на ума за изпреварванията ама то може да е щото преди това свикнах на по-мощни BMW-та (едното е 192к.с., а другото 286к.с.)
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2