кожа за тавана
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
кожа за тавана
Привет колеги и на мен както на повечето от вас ми се случи случка на тавана , а именно увисна
. Решил съм да си го претапицирам сам но не с плат а с кожа......Звънях в един тапицерски магазин и ми казаха, че не може да се слажи кожа на тавана
.
Та интересува ме дали някои от вас не е с кожа или да си е слагал кожа на таван или да е чувал нещо по въпроса.
ПС. Така и така пиша по въпроса някои да знае добър тапицерски магазин?

Та интересува ме дали някои от вас не е с кожа или да си е слагал кожа на таван или да е чувал нещо по въпроса.
ПС. Така и така пиша по въпроса някои да знае добър тапицерски магазин?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
L_G написа:що бе хора?
От каква гледна точка? Според мен от тва бялото кремаво ще стои добре
Какъв е смисъла на тая цялата работа?
а и ако имаш прозорец към небето бая ще се озориш

а и сам да си го правиш...
Не знам тва е мое мнение ти си знаеш най-добре,ама до сега не съм виждал кола с кожа на тавана
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
стратегията е "всичко е възможно" но ще се видиш в излижен разход с тази кожа и после пак ще го претапицираш плюш...всеки сам си преценява за себеси де,но това е моето мнение 

Аз лично съм виждал кожа на тавана и изглеждаше много добре но бяха сложени допълнително опори и беше зашита към тях с бял конец. Но също така да отбележа че много добре се съчетаваше с претапецирано табло с кожа. Незнам дали ще изглежда по същият начин ако не е претапецирано таблото и вратите.
Също много зависи от цвета на колата и интериора.
Моя личен съвет е да си е направиш така както на теб ти харесва а не да слушаш сругите какво ти говорят. Всеки със вкуса си.
Също много зависи от цвета на колата и интериора.
Моя личен съвет е да си е направиш така както на теб ти харесва а не да слушаш сругите какво ти говорят. Всеки със вкуса си.
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Според мен, ще изглежда страхотно, но трябва да се претапицира и таблото и вратите иначе няма да стои добре... все едно е недовършена работа...Обаче определено си е разход!На автомобилното изложение имаше някаква фирма, която правеше цели салони по поръчка, обаче се говореше за 4-цифрени суми...Но като цяло идеята е страхотна.Дано да няма проблеми със спарването...
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Гледах един компакт преди 2 седмици, на койтро тавана му беше направен със сива кожа в цвета на таблото и подлакътника (салона беше сиво-синкав плат) и стоеше страхотно, така че действай, но по-добре се довери на тапицер. Има доста изписани теми за тапицери, вярвам, че ще намериш накой да ти свърши работа. Едва ли ще е кой знае каква цифра, освен ако не държиш да е естествена кожата
И споко, няма какво да ти се спари на тавана, стига да не ти тече шибедаха, примерно.

Never mistake motion for action...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Досега съм виждал 2 баварки с черни кожени тавани - Е34 и Е36, за мен стои прекрасно, дори и да не е претапицирано таблото
Имаше доста колеги, които го бяха правили това, да не се скатават 

- L_G
- кандидат ентусиаст
-
Момци вчера ходих да си взема тапицерията от това същото магазинче в което ми бяха казале че не може да се сложи кожа......и понеже ми стана интересно ги питах защо не може и отговора ми са видя смислен.Казаха че кожата тежи даста повече от плата (което е истина) и че не е проблем да сложа кожа но до месец ще увисне отново
.Е както и да е взех си плат койта се и специално за тавани с 3 милиметра дунаприн на него и удоволствието ми за 2 х 1.70 излезе 20 лв 

[quote="L_G"]Момци вчера ходих да си взема тапицерията от това същото магазинче в което ми бяха казале че не може да се сложи кожа......и понеже ми стана интересно ги питах защо не може и отговора ми са видя смислен.Казаха че кожата тежи даста повече от плата (което е истина) и че не е проблем да сложа кожа но до месец ще увисне отново
Ми нормално трябва да сложиш некаде допълнителни греди(шини или квото там измислиш)за да можеш да го зашиеш и там щото верно ще увисне
20
ектра пусни некви снимки като го направиш да видим как седи 
Ми нормално трябва да сложиш некаде допълнителни греди(шини или квото там измислиш)за да можеш да го зашиеш и там щото верно ще увисне
20

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
РЕ:
В най-луксозните нива на изпълнение на автомобилите по принцип се предлага таван от антрацит алкантара! Това е най-якото 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2