степ мотор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
степ мотор
Искъм да попитам как се почиства стъпковото моторче, защо не работи като запаля много пракъсва. ПОМОЩ и колко струва 2 употреба. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Последна промяна Dizzel на 26 Фев 2007, 22:46, променена общо 1 път
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Re: степ мотор ПОМОЩ
Dizzel написа:Искам да попитам как се почиства стъпковото моторче, защо не работи като запаля много пракъсва. ПОМОЩ и колко струва 2 употреба. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- KickingKing
- ентусиаст
-

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
с каквъв мотор си , аз със с м43 и почистих моето мног олесно. Тосе намира под охлюва на всмукателния колектор. За целта трябва да развиеш пластмасовия болт на черната капачка където влиза жилото.След това с напипване ще го намериш.Най образно преставлява един цилиндър захванат към два мъркуча.Сваляш го.Чистиш го с почистващ спрей и го смазваш с малко масло.Връщането е малко гадно щото трябва да го наместиш в гумената обвивка която го държи ,а мястото е малко и трудно достъпно.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
compact_fen написа:с каквъв мотор си , аз със с м43 и почистих моето мног олесно. Тосе намира под охлюва на всмукателния колектор. За целта трябва да развиеш пластмасовия болт на черната капачка където влиза жилото.След това с напипване ще го намериш.Най образно преставлява един цилиндър захванат към два мъркуча.Сваляш го.Чистиш го с почистващ спрей и го смазваш с малко масло.Връщането е малко гадно щото трябва да го наместиш в гумената обвивка която го държи ,а мястото е малко и трудно достъпно.
.. става и без да се сваля охлюва,така ли?А ако требат ръце от локум..

- compact_fen
- кандидат ентусиаст
-
ми аз мойто го свалих без да свалям охлюва , е после докато го сложа се видех в филм ама става , ако не ти се занимава развиваш охлюва от винтовете май бяха 3 и го наместваш без ядове
- KickingKing
- ентусиаст
-
аре някой да каже за M50B20

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
10 мнения
• Страница 1 от 1