С каква нафта карате
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
С каква нафта карате
Здр. всички ! Както вече съм казвали преди реших да мина на дизел.. Питането ми е такова : много от вас предполагам си купуват нафта за дизелите на черно на по ниски цени ( 1-1.20 лв) . Та мисълта ми е дали ще може да живее нормално BMW 325 TDS с нафта от автобуси, камиони и такива машини ( на които шофиорите им я продават ). То като се замисля е до някъде кокошкарско за 50-60 стотинки да си ебаваш колата, ама ако е читава нафтата , която се продава защо НЕ ?? Ако някой от вас кара с такава нафта , ще сподели ли какви са му впечатленията от нея.
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
мале аз със шелска нафта къф к.р ядох ма не на моита кола а на служебна на 2-ра празен само аз и колегата едвам качихме бул. България и после като свалихме филтъра в сервиза тия моите маслари щеха да ме утепат.А сега на тдс-а карам само с локомотивна нафта боядисват я в червено малко напоследък ама пък иначе си е супер та е и малко по-добра от тая по бензиностанцийте щото харчи по-малко,като пари я зимам на 1.25лв. и като зема 100л нали се сещаш че разликата хич не е малка а помежду другото има и една страшна добавка за дизел на Редекс 17-18лв беше не помня точно и е син етикет мног6 си заслужава доста по-мазно работи мотора

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
от как се помня вече 2 год карам само на 2ръка нафта и печката яко върви та се къса
чак днес се наложи да сложа 30 кинта на ОМВ заболе ме сърцето да им дам пари ... ама насекъде сфършила гепената ... трудни времена идат с тоя ЕС
чак днес се наложи да сложа 30 кинта на ОМВ заболе ме сърцето да им дам пари ... ама насекъде сфършила гепената ... трудни времена идат с тоя ЕС

- KickingKing
- ентусиаст
-
Gol'Kosh!
Въобразяваш си. И макар да съм фен на тази беннзиностанция и да карам бензин щото дизела е за *********** най-добрата наффффта е ОМВ
nandrolon написа:в никакъв случай SHELL!!!
не знам дали си въобразявам но откакто сипах там ми се прееба колата
Въобразяваш си. И макар да съм фен на тази беннзиностанция и да карам бензин щото дизела е за *********** най-добрата наффффта е ОМВ

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
еее жик-тар, ти си единствения човек значи който не е в час шел колко са зле в България... ми сипвай си там като те кефи 5 пъти разредено от всеки превозвач гориво 

- KickingKing
- ентусиаст
-
Amd�r Narmolanya
Първо не ме кефи как започваш да ми говориш. Леко леко прави сметка как се обръщаш към хората... Второ всеки си има право на избор и не се знае кой колко е зле щото в БГ шел е най-добирят бензин, в ОМВ най-добрата нафта.
Аз съм изпробвал ОМВ, ЛУКОЙЛ, ЛУКОЙЛ-ПЕТРОЛ, ТЕМПО, SHELL и EKO с 5 различни коли и съм си направил избора защото с бензина който съм избрал колите ми работят най-добре.
Аз съм реалист и гледам така на нещата, а ти като искаш си сипваи и у кравталната бензиностанция, но след като не си заредил дори 1л от там не ми казвай колко са зле. И аз мога да псувам другите ама къде е смисълът. Това е моят избор. И аз бях там, и аз говорих!
VIVATEL SUCKS!
t0sh написа:еее жик-тар, ти си единствения човек значи който не е в час шел колко са зле в България... ми сипвай си там като те кефи 5 пъти разредено от всеки превозвач гориво
Първо не ме кефи как започваш да ми говориш. Леко леко прави сметка как се обръщаш към хората... Второ всеки си има право на избор и не се знае кой колко е зле щото в БГ шел е най-добирят бензин, в ОМВ най-добрата нафта.
Аз съм изпробвал ОМВ, ЛУКОЙЛ, ЛУКОЙЛ-ПЕТРОЛ, ТЕМПО, SHELL и EKO с 5 различни коли и съм си направил избора защото с бензина който съм избрал колите ми работят най-добре.
Аз съм реалист и гледам така на нещата, а ти като искаш си сипваи и у кравталната бензиностанция, но след като не си заредил дори 1л от там не ми казвай колко са зле. И аз мога да псувам другите ама къде е смисълът. Това е моят избор. И аз бях там, и аз говорих!
VIVATEL SUCKS!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- t0sh
- старши ентусиаст
-

е, не се засягай сега, не беше това целта

и аз пробвам различни за да разбера (че и поствам) и шел са просто ултра-зле - и не само по моето мнение - както казах си единствен с положително мнение за тях. аре ше спориме на еко

- KickingKing
- ентусиаст
-
Trk'hsk
Е щом са ултра зле и с тоя бензин те мачкам сметай ако сложа "хубав" бензин
Е щом са ултра зле и с тоя бензин те мачкам сметай ако сложа "хубав" бензин

- t0sh
- старши ентусиаст
-
жок-так
а да си засичал примерно няколко резервоара разход на шел и на лукойл да кажем, или така си говориш? тя за вървене ще върви, като е бедна сместа (богата на примеси
) ръга яките литри и това е... а и ми е любопитно дали си гледал бензиновия филтър при смяна как изглежда...
а да си засичал примерно няколко резервоара разход на шел и на лукойл да кажем, или така си говориш? тя за вървене ще върви, като е бедна сместа (богата на примеси

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Пичаги на ОМВ нафтата е добра тая на лук ойл също,бензин също сипвам на тези бензиностанции и пак съм доволен.
А колегата с печката не сипвай гепеняк нафта шото един път ще те нагласят и ще ти излезе през носа
А за какви хора са дизелите?
За такива дето ги карат колкото им душа сака и не се притсняват да запалят колата и да идат където им е кеф,а и такива дето като я запалят сутрин не я гасят по задръстванията
Успех не че искам да обидя някой ма кво като караме дизели да не сме втора ръка хора
Ти така го написа(КикКинг) все едно си нещо по по най!
А колегата с печката не сипвай гепеняк нафта шото един път ще те нагласят и ще ти излезе през носа

За такива дето ги карат колкото им душа сака и не се притсняват да запалят колата и да идат където им е кеф,а и такива дето като я запалят сутрин не я гасят по задръстванията

Успех не че искам да обидя някой ма кво като караме дизели да не сме втора ръка хора

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Като напълниш резервоара и забравяш какво е това бензиностанция или по-точно "дизелстанция"vld написа:Пичаги на ОМВ нафтата е добра тая на лук ойл също,бензин също сипвам на тези бензиностанции и пак съм доволен.
А колегата с печката не сипвай гепеняк нафта шото един път ще те нагласят и ще ти излезе през носа![]()
За такива дето ги карат колкото им душа сака и не се притсняват да запалят колата и да идат където им е кеф,а и такива дето като я запалят сутрин не я гасят по задръстванията![]()
Успех не че искам да обидя някой ма кво като караме дизели да не сме втора ръка хора![]()

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
нафтата на Шел не е по лоша от на останалите станции ,а с В пауър дизел разхода пада с 0.5 ,вървежа е малко по добър - изпробвано около 100к 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2