Бензин в маслото !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Бензин в маслото !
Вчера смених маслото ...... от пробката изтече 6 л. масло премесено с бензин !!! нямам идея какво е станало, автомобила си работи супер. Ако иматя някакви идеи, моля споделете.
Мотора е М40.

1. Провери си свещите (аз имах подобен проблем със М20)
2. Обесниха ми да не я настъпвам когато е студена. Защото това било най-големия проблем.
3. Запушени дюзи. Ако за запушени или зацапани и пикаят нямаш добро запалване на сместта и следователно стичане в картера.
4. Има търсачка... там мисля че има достатъчно материал
2. Обесниха ми да не я настъпвам когато е студена. Защото това било най-големия проблем.
3. Запушени дюзи. Ако за запушени или зацапани и пикаят нямаш добро запалване на сместта и следователно стичане в картера.
4. Има търсачка... там мисля че има достатъчно материал

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
дори да е ок ако караш само градско студена е нормално ,чат пат я поразтривай извън града и на по височки обороти
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Alexi написа:дори да е ок ако караш само градско студена е нормално ,чат пат я поразтривай извън града и на по височки обороти
В книжката на BMW пише, че е препоръчително при продължително каране само в градски условия при ниска скорост и обороти да се излиза на отсечки (извън града примерно), където колата може да се настъпва и да влиза в обороти.... 4-4500...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Grombolar
Било нормално
То е нормално и 6ти цилиндър да не работи
Освен това погледни в книжката отново защото никъде не пише да излизаш на извънградско а да караш 7-8-10 км над 4500 за да изчистиш саждите от двигателя.
А натискането докато е студена е само за да не ти смесва маслото и бензина? хахаха
Било нормално

То е нормално и 6ти цилиндър да не работи

Освен това погледни в книжката отново защото никъде не пише да излизаш на извънградско а да караш 7-8-10 км над 4500 за да изчистиш саждите от двигателя.
А натискането докато е студена е само за да не ти смесва маслото и бензина? хахаха

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
8 мнения
• Страница 1 от 1